джанти за голф 4
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Колеги, Голф 4 GTI 25 Years е серийно с 18" BBS джанти, 18" са и серийните джанти на Голф 4 R32. Мисля, че спора е излишен... 
-
DTS-GOLF 4
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.
Защ0 пък да сложи задължително 17ки и 16ки е добър избор.Много ми харесаха на този който беше сложил пик4е на колата си Г4ката.16 е добър избор.А колкото до R32 и 25 years те са серийно производство така и не си впират макар да са 18.А сложи ти на обикновен голф 4 например 1.6-18ки да видим какъв ще е отговора.Така са си направени в цеха на фолксваген и няма проблеми от впиране,обаче за които не е направено-карай си с по малък цолаж.А пък ако решиш да караш 18ки на 1.6то ще трябва да одиш някаде да ти оформят калниците и пак не е сигурно дали няма да впира.Но според мен добър вариант е 16ки или ако няма друг избор 17ки.ча0
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
извинявайте за намесата на един прост тройкаджия(сиреч Г-3)ама да ви имам проблемите........абе карайте си новите коли с джантите препоръчани от производителя........а ако искате тунинг..има калкулатор ..изчислете си промяната на предавателното число и толкоз......Г-4 освен джантите не позволява кой знае каква друга намеса и техническия диспут на любителско ниво е труден , ама и толкоз писане за едни джанти бива ли?????Заприлича на църковна схоластика.......
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
В раздел " Продава" има една четворка 1.4 16V(75 к.с.) с осемнайски
...и на мен ми е много любопитно опират ли и в калниците,а най-вече как е с динамиката кола 75 коня и осемнайсет цолови джанти
...иначе изглежда добре де.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
snooperchi написа:Колега joker ако това толкова те дразни .. съжелявам аз лични за което.. но нали е форум защо да не си говорим за това.. Или пък защо да не се интересуваме.. ( ако неможе да се нарече говорене )![]()
Ами.....хич не ме дразни...завиждам ви за новите коли....човещина какво да се прави ........извинявайте..не се сърдете...карайте ги със здраве!!!!!
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
То да ти кажа колега ... ще да е само заради това,че изглежда добре.. иначеFELIPE написа:В раздел " Продава" има една четворка 1.4 16V(75 к.с.) с осемнайски...и на мен ми е много любопитно опират ли и в калниците,а най-вече как е с динамиката кола 75 коня и осемнайсет цолови джанти
...иначе изглежда добре де.
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Колега, аз днес си купих едни 17"-ки BBS VZ 023 на промоция и като ги сложа ще ти споделя как е. Колата е Г4 1.4 16V 
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: re
Чисто нови предполагам...на каква цена ако може да знаеш колега , че и на снимки няма да се разсърдим ахехеangel_georgiev написа:Колега, аз днес си купих едни 17"-ки BBS VZ 023 на промоция и като ги сложа ще ти споделя как е. Колата е Г4 1.4 16V
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snooperchi написа:Чисто нови предполагам...на каква цена ако може да знаеш колега , че и на снимки няма да се разсърдим ахехеangel_georgiev написа:Колега, аз днес си купих едни 17"-ки BBS VZ 023 на промоция и като ги сложа ще ти споделя как е. Колата е Г4 1.4 16V![]()
![]()
Дай меийл за да ти пратя снимки. Цената е 279 лв. за бр. с отстъпка от Фулда България ООД
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
angel_georgiev написа:snooperchi написа:Чисто нови предполагам...на каква цена ако може да знаеш колега , че и на снимки няма да се разсърдим ахехеangel_georgiev написа:Колега, аз днес си купих едни 17"-ки BBS VZ 023 на промоция и като ги сложа ще ти споделя как е. Колата е Г4 1.4 16V![]()
![]()
Дай меийл за да ти пратя снимки. Цената е 279 лв. за бр. с отстъпка от Фулда България ООД
Пратил съм ги
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
Хубави хубави колегаangel_georgiev написа:angel_georgiev написа:snooperchi написа:Чисто нови предполагам...на каква цена ако може да знаеш колега , че и на снимки няма да се разсърдим ахехеangel_georgiev написа:Колега, аз днес си купих едни 17"-ки BBS VZ 023 на промоция и като ги сложа ще ти споделя как е. Колата е Г4 1.4 16V![]()
![]()
Пратил съм ги
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”