Гонките в Елена /хранилка/
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гонките в Елена /хранилка/
GOLFER написа:Пускам тази тема щото тази за изкарването на събора мнооого се отплесна.
Ей ви са поле за мерене на....пръсти и клавиатури.![]()
Кат' съм я пуснал трЕбе да си излея душата.
Та така:
1.Пича с червения Golf 2, не те познавам кой си,но ако четеш драсни отговор.
1,6 айде де!?изодзадзе пишеше GTi или това е камуфлаж?да ме дръпне с две коли дееба!яд ме е та знае ли се!после като викам "отвори капака" що избяга а?
.....
За този ли става дума

- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
n
inoi написа:niki127 написа:малеее, а на теб колко ти бех навит, тъкмо щехме да решим спора 1.8 90ps или 1.6 101ps.![]()
![]()
![]()
За спора съм съгласен че го има, ама решението не го разбрах![]()
![]()
решението е в резервна скоростна кутия на моргата и ще развенчаем мита за бързия 1.6
GT 1.8 90PS. RULZZZZZZZZ
Това е KR 139hptyo написа:GOLFER написа:Пускам тази тема щото тази за изкарването на събора мнооого се отплесна.
Ей ви са поле за мерене на....пръсти и клавиатури.![]()
Кат' съм я пуснал трЕбе да си излея душата.
Та така:
1.Пича с червения Golf 2, не те познавам кой си,но ако четеш драсни отговор.
1,6 айде де!?изодзадзе пишеше GTi или това е камуфлаж?да ме дръпне с две коли дееба!яд ме е та знае ли се!после като викам "отвори капака" що избяга а?
.....
За този ли става дума![]()
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
tyo написа:.....
не.
ето за този:

И сега да ви кажа 1.не съм тунинговал нищо по колата а я правих да тръгне въобще бях скъсал шината която държи предния тампон и мотора ми беше готов да падне държеше се на магия 2.карал съм доста Корадо-та и освен това съм се дърпал с тях и не помня някое да ме е било така ,че много ви се моля не ми развиваите теории за вървеж и т.н. 3.не съм карал колата на идване към Елена АЗ а един мои приятел аз се возех!!!!!!!!! но дори да бях карал АЗ не съм длъжен да давам обяснения на никого!!!!! 4.кво трябваше да направя да доида при всеки един и да му кажа "Ма много ви се моля даите да ви се представя,може ли?" Вечерта в Елена се видях за малко с Drago CL е че евала на човека видя ни заведе ни до усоето говорихме с него, запознахме се еми това е 

- edKo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе не ми е работа да се бъркам точно в този форум, но все пак:
Г60, нещо си много нервен ? Пий диазепанче. Никои не е казал че трябва да се запознаваш с всеки поотделно, но чудно как ние се запознахме помежду си без да сме си подавали ръка всеки на всеки. АЗ познавам повече хора от теб, дето не съм от форума! Освен това кво, мислиш че като караш единственото корадо в селото си хванал Господ за шлифера ли, кво? Колата ти не вървеше както трябва и тва стане ясно на всички!
За карането няма да коментирам, то си пролича. Не давай обяснения, и без това на никои не са му изтрябвали.
Драго ако смяташ че поста е прекалено злобен, изтрий го.
cheers
Г60, нещо си много нервен ? Пий диазепанче. Никои не е казал че трябва да се запознаваш с всеки поотделно, но чудно как ние се запознахме помежду си без да сме си подавали ръка всеки на всеки. АЗ познавам повече хора от теб, дето не съм от форума! Освен това кво, мислиш че като караш единственото корадо в селото си хванал Господ за шлифера ли, кво? Колата ти не вървеше както трябва и тва стане ясно на всички!
За карането няма да коментирам, то си пролича. Не давай обяснения, и без това на никои не са му изтрябвали.
cheers
Ама въобще пък не ме интересува кого познаваш и кого не и въобще много се нервирам когато някои ми обижда колатаedKo написа:Бе не ми е работа да се бъркам точно в този форум, но все пак:
cheers

Върни се в “ОФФ-Топик - други”