Забравих да спомена, че поради тази причина ПРЕМАХНАХ КАТАЛИЗАТОРА, но промяна няма или, ако има ще е минимална!
Разход на Golf3 GTI 8V
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Разход на Golf3 GTI 8V
Sorry ако се повтарям но ме интересува колко ви горят GTI - тата градско и извънградско. Искам база за сравнение с моя звер, защото си мисля, че си полапва повече от колкото трябва при нормално каране и тва е от както ходих на диагностика. Значи разхода ми е 11л./100км. - с не повече от 2000 об/мин. и 15-18л./100 км. - зверско настъпване /говоря за градско/. НОРМАЛНО ЛИ Е???
Забравих да спомена, че поради тази причина ПРЕМАХНАХ КАТАЛИЗАТОРА, но промяна няма или, ако има ще е минимална!
Последна промяна от driver на Вто 07 юни 2005 15:05, променено общо 1 път.
- tattoo_alien
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- driver
- Двигател:
Днес пак ходих на диагностика и ми казаха, че уви не можели да направят нищо повече!
Обаче миналиля път като я базикаха ги гледах в ръцете и видях, че не бараха нищо друго освен едно болче на дебитомера /това на снимката/. Дали от него не ми гори толкова колата, защото разбрах че е за регулиране на съдържанието на СО ??? Аз сам мога ли да направя нещо по въпроса или да търся други "майстори"?

- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ами това е точно за СО и на око нищо не става
Напълно възможно е да ти е голям разхода от това (прекалено богата смес)
За ориентир може да погледнеш свещите дали не са прекалено мокри и черен ауспух (накрайниците)
Къде ходи на диагностика
Аз моята я правих в Мотоман и съм доволен
П.П. Чак сега видях че си Стара Загора, сори
За ориентир може да погледнеш свещите дали не са прекалено мокри и черен ауспух (накрайниците)
Къде ходи на диагностика
П.П. Чак сега видях че си Стара Загора, сори
- driver
- Двигател:
brabus написа:Ами това е точно за СО и на око нищо не става
Къде ходи на диагностика
Ауспуха май наистина е черен?!
- driver
- Двигател:
Значи един приятел ми смени ремъка и ролката, но след това колата нещо не работеше добре /менеше оборотите/ и аз реших да отида да проверя центровката като и направя диагностика. Майсторите в сервиза откриха, че вътре в дебитомера някой преди аз да я купя /колата е нов внос/ е НАЛЯЛ МАСЛО и ние като сме го разклатили от там е дошло тва нестабилно работене на двг.
:
:
: Изпаднаха в шок и ужас, защото не бяха виждали до сега такова нещо, а пък да кажеш че е влязло тва масло от маркуча за въздушния филтър - няма от къде! Изчистиха дебитомера пръскайки го с едно спрейче, затвориха го и гледайки показанията на компютъра им единия врътна въпросното болче и айде чао! Колата заработи по-добре, но от тогава баси и разхода. Като я купих от София до Ст. Загора не можа да изгори 22 л. бенц, като се има в предвид, че на моменти стрелката показваше 205 км/ч. Сега едва ли ще ми стигнат!