IE7
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
IE7
Някой знае ли как да си сложа IE7? Попаднах на някаква версия "fixed" обаче като гледам беше от 2005 супер ранна Бета 1. Не ща такива експериментални, искам окончателната.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
marianchev написа:според мен си джиткай на Мозилата , IE7 има външна промяна и нищо друго
а иначе си хакни Уиндоуса на оригинален и си свали IE7 директно от сайта на Microsoft и ще се инсталира безпроблемно
Посвикнах с IE7 и мога да кажа, че след началното дразнение от прекроения туулбар си е по-удобен определено - зора е първите няколко дни. Сега искам да го сложа на един друг комп. Не става да си хакнеш Уина - свалянето може да стане и с не-хакнат, но после самия ИЕ7 си има своя валидация и не минава. А за Мозила - бях попривикнал с нея главно заради таб-овете, но имаш ли ИЕ7 мозилата веднага се вдървява като вид.
BTW, за анти-MS настроените ще напиша още нещо - излезе бета на Сафари за Уин (www.apple.com/safari). Може да си го инсталирате и да видите какво значи проблемно дърво

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Nadya_ написа:Аз съм с IE7, но честно казано съжалявам..![]()
Не съм го сваляла от никъде- ъпдейтнах го...
... сега обаче си ползвам предимно мозилата. ИЕ-ра ми се бави много, забива, дава някакви грешки, изключва се... като цяло не съм доволна.. възможно е да нямам някои настройки, знам ли...
..Има и доволни обаче..
Обнови го още - може да е изтеглен някой по-ранна версия. А тия грешки и други проблеми са по-скоро от технически проблеми или например от "великия" FlexType.
- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
Върни се в “ОФФ-Топик - други”