гърмежи и още нещо при Passat 89г ?! --> fixed

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Killah`Priest
Автомобил:
Двигател:

гърмежи и още нещо при Passat 89г ?! --> fixed

Мнениеот Killah`Priest » Чет 14 юни 2007 21:28

Значи проблема е следния... то всъшност са проблемите... първо преди време като я изръчкам на 2ра... ми гръмва нещо отпред и загасва... но там един пръстен гумен се намества и си паля пак... ама трябва да карам като пенсионер... Новото двайсе е като загрее колата и почва да губи мощност и едвам едвам се тътри.. натискам газта няма никой... се ено е откачен педала.. И по някое време се ено се отпушва пукне нещо и се оправя.. УЖАС.. неска на орлов мост такова задръстване направих :cry:
И при сумати майстори съм ходил и ми писна секи казва нещо различно а проблема си остава. Ходих в Горубляне на газаджия - вика трябва първо си смениш - свещи, кабели, дистрибутор и тогава идваш да ти сменя изпарителя... ама незнам дали е нужно сичко тва. Вие кво ще ме посаветвате.. кво да правя къде да я водя че се побърках вече! Утре мисля да отида в СБА да я погледне човека тамм и се изчервам вече...
Колата е Пасат 2 мисля седан, 89г, 1.8i , 112 коня .. някой ако е имал подобен проблемм.. помогнете :wink:

Последна промяна от Killah`Priest на Съб 16 юни 2007 14:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пет 15 юни 2007 18:45

Започни със запалването , пък за изпарителя може и да не е задължителен.
Откога не си сменял кабели, свещи , капачка?!?

Killah`Priest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Killah`Priest » Пет 15 юни 2007 19:30

От доста връеме... смених свещи проблема остана... сега съм купил кабели и капачка пък дано е от тях... ще видим... ще хода при майсотрите в СБА

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Пет 15 юни 2007 20:49

Ами това за кабелите и свещите хубаво ама аз все си мисля, че е от центровката на колата. Така, че си помисли правена ли е такава процедура скоро.

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Съб 16 юни 2007 9:20

не знам дали ще свърши работа може въобще да не е това, но аз карах едно време поло, пак така губеше мощност и от време на време гърмеше до момента, в който като гръмна и всичко наоколо се освети, колата се отпуши и тръгна ама пък започна да бучи здраво, оказа се изгило и запушено гърне.

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Съб 16 юни 2007 10:54

Имаш ли катализатор?Ако имаш,може да се е запушил вече и оттам да ти идва проблема.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 16 юни 2007 11:08

За центровката и аз ще ти я направя , не е проблем...
Въпроса е , че може и запалването да не е в ред, пробил кабел , пробила капачка, вече бедна/богата смес...

Killah`Priest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Killah`Priest » Съб 16 юни 2007 14:45

благодаря за мненията! Вече всичко е наред.... начи гърмежи от старите кабели,свещи и тн, и от тях се е прецакал дебитомера.. смених го и вече е пушка! 170лв на старо... доста солено... но кво да се праи :)

Върни се в “Автогазови уредби”