Запалителна система Ducellier

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Запалителна система Ducellier

Мнениеот reinhard » Съб 16 юни 2007 13:36

Приятели,прегледах с търсачката темите и мненията.Все пак се надявам да не съм досаден (пък ако модераторите преценят.....).Днес инцидентно минавайки покрай магазин за авто части реших да спра да си взема въздушен филтър.Там търговеца и монтьорите от сервиза говореха за запалителната система Ducellier.моя двигател е с такава система и те ми казаха:"Оттърви се от този голф.Трудно се намират части и са много скъпи.Системета дава много проблеми".Разбрах от прочетеното във форума ,че системата е заменима с Бош.На мен досега ми работи перфектно.Пък като сменях капачка,палец ги намерих без да търся много.Нека колегите с опит да споделят мнения

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Съб 16 юни 2007 15:14

Нямам представа колега как стоят нещата,но на мен щеше да ми прозвучи като ела си купи от нас нови части за запалването че ни трябват пари mhihi
ПП ако греша да не ме нападат всички щото вече казах че нямам идея за мараката Ducellier :lol:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 16 юни 2007 15:18

От*ба*вай ги! Големите специалисти,големи разбирачи...
Намират се части без проблем.Дюселиер ти е само делкото и палеца.Капачката мисля,че е еднаква с тази на с-ма Бош,но не съм 100% сигурен.И аз съм с Дюселиер.

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Съб 16 юни 2007 16:11

Аз палеца и капачката съм ги сменил преди около 3 седмици,засега нямам нужда да ги сменям,а пък да се разделям с голфа още по-малко....просто се разговорих с тях

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Съб 16 юни 2007 16:26

Само делкото е на тази фирма ( дистрибуторна капачка и палеца ).За изказванията на тези хора ..... no comment :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”