joker написа:Защо преди да купуваш нов не направиш първо следното7
1.Проверка на акумулатора.(виж си гъстотата на електролита и накарай да ти го замерят селд по-продължително каране)
2.Проверка Заряден ток към акумулатора.
3.Плафон на багажника-там често дава отечка от лампичката!
4.Да почистиш и смажеш клемите на акумулатора.
ако последните три неща не са наред ...ще ти замине и новия акумулатор......
tskostov написа:joker написа:Защо преди да купуваш нов не направиш първо следното7
1.Проверка на акумулатора.(виж си гъстотата на електролита и накарай да ти го замерят селд по-продължително каране)
акумулатора почна да си пада като на изтощение.... все пак тоя акумулатор е на колата от 3 години най-малко ..... мисля че не е нужно да само да се занимавам със стария !!но мерси все пак за съвета
joker написа:tskostov написа:joker написа:Защо преди да купуваш нов не направиш първо следното7
акумулатора почна да си пада като на изтощение.... все пак тоя акумулатор е на колата от 3 години най-малко ..... мисля че не е нужно да само да се занимавам със стария !!но мерси все пак за съвета
3 години не са нищо за един акумулатор!Аз дори по соцвреме когато бяха най-калпавите български акумулатор(ония белите )акумулатор по-малко от 7 години не съм карал!Сега съм от 2 години със словенски и то малък 55 Ач.....не мръдва......търси причината преди да купиш нов!Да не изпищи и той за 2 години..
tskostov написа:joker написа:tskostov написа:joker написа:грешката е моя-стария акумулатор е от 95 година=дошло си му е времето-купих си нов -монбат 62 ah - работата заспа!!!
joker написа:tskostov написа:joker написа:tskostov написа:joker написа:грешката е моя-стария акумулатор е от 95 година=дошло си му е времето-купих си нов -монбат 62 ah - работата заспа!!!
ама това си е аритметика бе човек 2007-1995=12...че на него му дошло времето за правнуци...Аууууу що ме заблуждаваш и аз се излагам пред колегите от форума да пиша глупости....
tskostov написа:joker написа:tskostov написа:joker написа:tskostov написа:joker написа:грешката е моя-стария акумулатор е от 95 година=дошло си му е времето-купих си нов -монбат 62 ah - работата заспа!!!
ама това си е аритметика бе човек 2007-1995=12...че на него му дошло времето за правнуци...Аууууу що ме заблуждаваш и аз се излагам пред колегите от форума да пиша глупости....
сори братле... моя е грешката-акумулатора е немски,и писанията по него са на немски,а аз не съм мноо по немския
tskostov написа:reinhard написа:Ами имаше тема за алармата колко харчи (аз не помня точно)...но щом не е сменян отдавна явно отиваш към смяна
аз аларма нямам.... със сигурност е доста стар-някакъв немски-щом държи цели 3 години тука в бг сигурно е бил добър.... ама си представям колко години е работил и в германия.... ще го сменя,ама аз пак да питам,възможно ли е касетофона да харчи ток когато панела му е свален (щото когато е на него като го гледам как си свети в стендбай-представям си колко ток лапа)
joker написа:tskostov написа:reinhard написа:Ами имаше тема за алармата колко харчи (аз не помня точно)...но щом не е сменян отдавна явно отиваш към смяна
аз аларма нямам.... със сигурност е доста стар-някакъв немски-щом държи цели 3 години тука в бг сигурно е бил добър.... ама си представям колко години е работил и в германия.... ще го сменя,ама аз пак да питам,възможно ли е касетофона да харчи ток когато панела му е свален (щото когато е на него като го гледам как си свети в стендбай-представям си колко ток лапа)
много често дава отечка от плафона на осветлението на багажника........ако имаш такъв!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта