Батенца, изруди сте, не всеки може да събере смелост а и според мен има доста голяма доза риск.Хубаво е да драснете по един ред, че това не е за всеки и опасността е реална, хора без опит не трябва да се пробват
Прав си колега има РЕАЛНА ОПАСТНОСТ и който не е скачал преди това от подобни места не е хубаво точно ТОВА да му е ПЪРВОТО.опитайте по от нисичко преди да се заметнете от там.Просто искам да кажа да ПОМИСЛИТЕ преди да рипнете.
veritas написа:Прав си колега има РЕАЛНА ОПАСТНОСТ и който не е скачал преди това от подобни места не е хубаво точно ТОВА да му е ПЪРВОТО.опитайте по от нисичко преди да се заметнете от там.Просто искам да кажа да ПОМИСЛИТЕ преди да рипнете.
joro_tt написа:много тръпка ейййй колко е дълбока доло водата?
дълбочината е около 5 метра надолу.
Преди време е имало състезания по свободни скокове
ммм ... да си призная това ми са първите скокове. НО! първо скочих от малката скала, след това се качих на голямата.
ОПАСНОСТ ИМА ВИНАГИ!!!
Леле колега запали ме с тия снимки, на мен любимото ми е да се мятам, от кей, от рампа, от скали от където дойде само мятане да има - ще съм във Варна около 2месеца Юли и Август - требе да ми покажеш мястото!!!
Червения кръг????
Последна промяна от Volkov на Нед 17 юни 2007 9:11, променено общо 1 път.