Писна ми!!! Писна ми от тъпото съсреднование между футболния раздел! Аз не мога да разбера какво е общото между футбола и колите? С какво помага футбола за форума? Сигурно ще питате сега а пък с какво ще помага Рацинг раздела или раздел Предизвиквам те... Поне участват колите в това начинание. В футболния отбор кво играяр 11 човека и да има няколко човека публика. Докато в рацинга може да участва който иска и когато иска. С какво рацинг раздела или предизвиквам те като раздел ще разлигави форума?? Ако трябва да съм честен от целия форум освен
- Технически Форум за VW GOLF
- Технически Форум за PASSAT
- Технически Форум за POLO
- Автогазови уредби
- Направи си сам!
това са сериозните неща другото всичко е чикиджийска работа извинете ме за израза но си е така!
- ОФФ-ТОПИК
- Кой беше... ?
- VW Футболен отбор
- ОСНОВЕН ФОРУМ
- VW Tuning
с какво правят сериозен форума тези раздели ???? или само Рацинга или Предизвиквам те са глупости ??? Помислете малко реано над нещата
Гадно ми е да ги пиша тези неща но това е реалноста не е чесно според мен! Да бъде обвинявано рацинга или предизвиквам те като лигавщина или като нещо друго...
Сорка много!!!
ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....
ОК!!! Съгласих се че "Предизвиквам те..." като име звучи тъпо но нека да е както Велко казва VW MOTORSPORT. Въпреки че това е малко по различно от моята идея.
Има прекрасни идеи от съфорумци за темата и МОЛЯ нека модераторите да прегледат темата по сериозно и обстойно. Също така ще има ефект ако все пак бъде даден отговор на въпроса НИ "ЗАЩО?".
Нека да има Раздел ФУТБОЛ! Все пак имаме и отбор който не знам как се справя а и да бъда честен не ме интересува. Футбола не ме влече. Всеки от форума има различни интереси и не мога да оплювам някои зареди интереса му към футбола и ФВ заедно....
В отговор на опасенията на някои колеги за организиране на нелегални състезания през форума бих казал:
1. Всеки носи отговорност за действията си в живота!
2. Според статистиката на една тема повечето хора тук са между 20-30години..... от което следва че притежават пълнолетност и отговорност за действията си!
3. НЕ ПОДКРЕПЯМ СТРИИТ РЕЙСИНГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аман от камикадзета по улиците които причняват бели и ...... ИМА ПИСТИ и повярвайте ми "улични състезатели", като обичате адреналина покарайте на писта ама както си трябва и ще видите колко по-приятно е!!!! Там ще можете да давате цялата газ и да проверите уменията си без никакви притеснения!
4. Хлапаците на по 18 и по-малко могат само да научат нещо от малко по-опитните шофери в Форума
Ако двама колеги от форума се разберат някъде да се състезават по телефоните и (недай боже се случи нещо лошо) какво ще се случи тогава? Сигурно ще съдиме мобилния оператор защо ги е свързал или ако са се видяли в кафе ще оплюваме собсвеника на кафето че ги е обслужил и по този начин той сигурно се превръща в подстркател на тази дейност...... Такива камикадзета е имало и ще има винаги! Въпроса е как да насочиме тяхната енергия към правилното място!
Днес вечерта към 22.20ч на кръстовището на автогарата на Герена Колега от форума с бяла МК3 (няма да споменавам номера му) се изстреля от кръстовището посока към "Стефан Караджа" с ясната идея да се състезава с едно Фиат Браво...... пое риска да се тресне в рейса на спирката (ако този с Фиата не беше набил спирачки) подгоних го да му се скарам ама си помислих "кой съм аз че да въдворявам ред по улиците"..... и шоуто свърши....
Писна ми като ми видят колата да искат да се състезават с мен! Това че имам Спортна седалка, Ремус и колата ми е по "корем" ли ме прави подстрекател за улични състезания? Съдете ме! тази седалка ми е удобна и с нея си карам и ще карам с нея и за напред!!!!!
Пак казвам НЕ на състезаннията по улиците!!!!!!!!!!!! Има места които са за тази цел.
Има прекрасни идеи от съфорумци за темата и МОЛЯ нека модераторите да прегледат темата по сериозно и обстойно. Също така ще има ефект ако все пак бъде даден отговор на въпроса НИ "ЗАЩО?".
Нека да има Раздел ФУТБОЛ! Все пак имаме и отбор който не знам как се справя а и да бъда честен не ме интересува. Футбола не ме влече. Всеки от форума има различни интереси и не мога да оплювам някои зареди интереса му към футбола и ФВ заедно....
В отговор на опасенията на някои колеги за организиране на нелегални състезания през форума бих казал:
1. Всеки носи отговорност за действията си в живота!
2. Според статистиката на една тема повечето хора тук са между 20-30години..... от което следва че притежават пълнолетност и отговорност за действията си!
3. НЕ ПОДКРЕПЯМ СТРИИТ РЕЙСИНГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аман от камикадзета по улиците които причняват бели и ...... ИМА ПИСТИ и повярвайте ми "улични състезатели", като обичате адреналина покарайте на писта ама както си трябва и ще видите колко по-приятно е!!!! Там ще можете да давате цялата газ и да проверите уменията си без никакви притеснения!
4. Хлапаците на по 18 и по-малко могат само да научат нещо от малко по-опитните шофери в Форума
Ако двама колеги от форума се разберат някъде да се състезават по телефоните и (недай боже се случи нещо лошо) какво ще се случи тогава? Сигурно ще съдиме мобилния оператор защо ги е свързал или ако са се видяли в кафе ще оплюваме собсвеника на кафето че ги е обслужил и по този начин той сигурно се превръща в подстркател на тази дейност...... Такива камикадзета е имало и ще има винаги! Въпроса е как да насочиме тяхната енергия към правилното място!
Днес вечерта към 22.20ч на кръстовището на автогарата на Герена Колега от форума с бяла МК3 (няма да споменавам номера му) се изстреля от кръстовището посока към "Стефан Караджа" с ясната идея да се състезава с едно Фиат Браво...... пое риска да се тресне в рейса на спирката (ако този с Фиата не беше набил спирачки) подгоних го да му се скарам ама си помислих "кой съм аз че да въдворявам ред по улиците"..... и шоуто свърши....
Писна ми като ми видят колата да искат да се състезават с мен! Това че имам Спортна седалка, Ремус и колата ми е по "корем" ли ме прави подстрекател за улични състезания? Съдете ме! тази седалка ми е удобна и с нея си карам и ще карам с нея и за напред!!!!!
Пак казвам НЕ на състезаннията по улиците!!!!!!!!!!!! Има места които са за тази цел.
- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега някой трябва да ти напише на ЛС.че не само името Предизвиквам те е доста тьпо а и цялата мисловна прогресия по темата.Бьлгария се бори за намаляване на ПТП-тата а ти по-някьв си твои подбор на мисли се изказа даже и на писта могат да си дават ПЬЛНА ГАЗ а...... забравих пистата е с ПАМУЦИ и при да не казвам ти потьваш в мекота и разкош.Звучи малко като БЕН ЛАДЕН и хилядите девственици.
Ти казваш:Младежите да се учат ама от КОЙ.............. че ти на пистата излизаш с КАБРИО..... дето нема и една трьба да те пази а........ имаш спортна "седалка" без колани ть ти ли ще ми говориш да се учат от по-големите.Извиняваи малко се ядосах
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам
Боби не бьди Апатичен кьм проблемите и катастрофите които стават всеки ден
Ти казваш:Младежите да се учат ама от КОЙ.............. че ти на пистата излизаш с КАБРИО..... дето нема и една трьба да те пази а........ имаш спортна "седалка" без колани ть ти ли ще ми говориш да се учат от по-големите.Извиняваи малко се ядосах
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="joro_g400"][/quote]
Мнението ти е глупаво ....... какво общо има това, че група хора обичат да се състезават на определени специализирани места, с това че тъпи млади идиоти карат пили токущо взели книжки ..ми да мрат .... фо ме боли ...такива ми не трябват.........били млади ..бъдещето на нацията ....ако бъдещето ми е куха лейка дето не си използва главата според предназначението и не ми трябват ..да мрат ...всеки си има глава на раменете ...умряли 5 човека ....ми да ...живот му се вика..... други 50 са умрели нощес заради естествения подбор ...не виждам да се тръшкате за тях .......
Мнението ти е глупаво ....... какво общо има това, че група хора обичат да се състезават на определени специализирани места, с това че тъпи млади идиоти карат пили токущо взели книжки ..ми да мрат .... фо ме боли ...такива ми не трябват.........били млади ..бъдещето на нацията ....ако бъдещето ми е куха лейка дето не си използва главата според предназначението и не ми трябват ..да мрат ...всеки си има глава на раменете ...умряли 5 човека ....ми да ...живот му се вика..... други 50 са умрели нощес заради естествения подбор ...не виждам да се тръшкате за тях .......
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ааа да и понеже има Grant Theft Auto за това влизат по университетите и се стрелят ...... и понеже има Need For Speed за това никой не спазва скоростните ограничения ...... разбира се понеже ... Боби кара кабрио на писта 80 човека тази година ще се хвърлят от мостове и виадукти из страната ....... проумейте хора ....всеки си има глава на раменете ...ако си тъпа курабийка караш пил ...ако нямаш късмет тъпата курабийка убива теб и семейството ти ..не виждам какво ще се промени ако през две минути пръскате морал навсякъде ......
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Tyan написа:....... проумейте хора ....всеки си има глава на раменете ...ако си тъпа курабийка караш пил ...ако нямаш късмет тъпата курабийка убива теб и семейството ти ..не виждам какво ще се промени ако през две минути пръскате морал навсякъде ......
Е тука не съм съгласен, "тъпата курабийка" с ие тъпа и си карала пила, ама като те премаже на пътя и убие семейството ти , това се дължи на лош лъсмет ли???!!!

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и какво предлагаш да направя ..да спря да излизам от вкъщи щото може да ме размаже някой ли ? или да спра да използвам електричество щото може да ме хване тока или да пия вода щото може да възникне бактериална инфекция....... късмет си е всичко ..... ...раждаш се ..надяваш се че ще имаш щастлив живот изпълнен с любов и щастие .... но понякога се разболяваш ..леко ... или сериозно ...живееш ..умираш ....какво се шашкате толкова....
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Tyan написа:и какво предлагаш да направя ..да спря да излизам от вкъщи щото може да ме размаже някой ли ? или да спра да използвам електричество щото може да ме хване тока или да пия вода щото може да възникне бактериална инфекция....... късмет си е всичко ..... ...раждаш се ..надяваш се че ще имаш щастлив живот изпълнен с любов и щастие .... но понякога се разболяваш ..леко ... или сериозно ...живееш ..умираш ....какво се шашкате толкова....
Въпроса не е в това, лошите неща които се случват ще продължат да си се случват,но нещастията предизвикани от глупоста на "тъпите курабийки", биха могли да се избегнат

И сега ще ми кажеш че няма нищо общо между, тъпите курабийки и тези които могат да карат, или че няма лошо да водим децата на състезания, където 80% от хората отиват за да се забавяват,ама идва един момент когато ти казват: "Тате купи кола, ама да е бърза!!"
А тази тема само ще насърчи сфетофарните състезатели!!! Затова и гласувах с НЕ!!!
Няма смисъл според мене да се дърпа дявола за опашката излишно

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДЕЦАТА се възпитават от родителите да различават кое е добро и лошо, кое редно и кое не, и кое е правилно или грешно не от телевизия, форуми и автомобилни състезания ..... всеки си има глава на рамената ....да подръжава или не подръжава и да прави или не дадено действие ..е личен избор на всеки индивид ...... ..... аз не съм ходил на състезания като малък нито съм ги гледал по телевизията и пак понякога ме удря на спортни амбиции.... това че някой не си е възпитал децата да не се преписва на автомобилните състезатели, телевизия, списания ..форуми ... и т.н.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
и все пак защо не ги обсъждате тези неща дето толкова искате в тунинг раздела???
какво ви пречи там?
въобще имате ли какво толкова да се обсъжда
времената са си едни и същи освен ако не правите редовно подобрения по колата си (което си е точно за форума vw tuning)
да не говориме пък че сигурно я има 10 човека я не които имат времена на писта калояново (нали е единствена...)
ако се пусне рейсинг раздел за 1 месец дали ще има 20 теми въобще???
или мислите всеки да напише тема "Моето време на 400м е....."
не знам за кой път моля някой да изброи кои са тези сериозно хора дето са се отказали щото нямало рацинг раздел
или ми говорите наизуст малко - защото знам какво е мнението на един от най-сериозните в тая област... (твърдо против)
другите форуми имало в другите форум нам си какво
случайно да забелязвате кой е най-големия форум??
някъде прочетох за картинки и банери
божееееее то всички хора бягат от банери реклами мигащи светкащи отнемащи сумати време за зареждане а тоя моля ти се иска повече такива.... мечта на рекламодателя...
какво ви пречи там?
въобще имате ли какво толкова да се обсъжда
времената са си едни и същи освен ако не правите редовно подобрения по колата си (което си е точно за форума vw tuning)
да не говориме пък че сигурно я има 10 човека я не които имат времена на писта калояново (нали е единствена...)
ако се пусне рейсинг раздел за 1 месец дали ще има 20 теми въобще???
или мислите всеки да напише тема "Моето време на 400м е....."
не знам за кой път моля някой да изброи кои са тези сериозно хора дето са се отказали щото нямало рацинг раздел
или ми говорите наизуст малко - защото знам какво е мнението на един от най-сериозните в тая област... (твърдо против)
другите форуми имало в другите форум нам си какво
случайно да забелязвате кой е най-големия форум??
някъде прочетох за картинки и банери
божееееее то всички хора бягат от банери реклами мигащи светкащи отнемащи сумати време за зареждане а тоя моля ти се иска повече такива.... мечта на рекламодателя...
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoGT написа:...
Колега - аргументи "ЗА" и "ПРОТИВ" създаването на подобен раздел можем да си вадим до утре сутринта - ама смисъла е никакъв.
На мен ми е по-интересно защо пък толкова се дърпате относно създаването на нов раздел - никога преди не е имало такова желаение у толкова много потребителите за създаването на раздел...
През историята на форума са се създавали различни раздели с лека ръка, в някой от които и в момента се пише по 1 пост на две седмици и какво от това - съществуват си, пък сега едва ли не трябва да напиша и да защитя пред Вас научна дисертация, за да създадете един най-обикновен раздел в автомобилен форум...
Ми създайте го най-накрая този раздел - няма ли кой да види, че се създава излишно напрежение и разделение на хората във форума - все едно сте малки деца - като сте казали, че няма да го създадете и край - Богове сте...
Може ли пък да се показва такова дебелоочие и неуважение към толкова голяма част от потребителите на форума - не чувствате ли, че обиждате голяма част от активно пишещите....
Да ви кажа ли нещо, което ви май убягва - според мен за съществуването на един форум по-важни са ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, а не Модераторите - щото форум без Модератори може и да има, но без потребители - НЕ !
Пък направете го скрит пустия му раздел - и пускайте достъп и видимост само на хора заявили изрично желание, та раздела да не боде очите на несъгласните и всички да са доволни....варианти има много стига желание да има...
Направо ме изумявате вместо като Модератори да се стремите да обединявате хората - Вие създавате излишно напрежение и поводи за караници във форума....
Това е от мен - както искате го разбирайте....
Поздрави!
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
joro_g400 написа:Колега някой трябва да ти напише на ЛС.че не само името Предизвиквам те е доста тьпо а и цялата мисловна прогресия по темата.Бьлгария се бори за намаляване на ПТП-тата а ти по-някьв си твои подбор на мисли се изказа даже и на писта могат да си дават ПЬЛНА ГАЗ а...... забравих пистата е с ПАМУЦИ и при да не казвам ти потьваш в мекота и разкош.Звучи малко като БЕН ЛАДЕН и хилядите девственици.
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам![]()
![]()
![]()
Хахахаха

Оп...забравих, дай да затвориме Холивуд, щото в 90% от филмите к'во гледаме...някой бяга от полицията и кара като луд из града...

Абе дай направо да върнем комунистическия режим и желязната ЗАВЕСА да не глеат децата насилие, бързи скорости и всекви такива ГРЕШНИ неща...за да не ги правят,а?????

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Темата отиде в грешна посока! Раздел Racing, Предизвиквам те и т.н. няма да има. Дори някога да има, то той няма да стане след гласуване в каквато и да е анкета, а по решение на админите на форума.
Относно това за какво е тази тема, прочетете първия пост...
Тогава разбирайте, че форума се лиши от още няколко верни фенове на VW, които малко или много разбират от автомобили

Последна промяна от Kingpin на Нед 17 юни 2007 13:01, променено общо 1 път.