Апашчета и наркоманчета в кв.ЛевскиГ са ми харесали джантите
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
значи много от мненията са засилена аларма. то да е засилена ама и да е отделна и по шумна от тази с която си сега .вместо заводска тромба и сложи една тромба дето е на въздух,а тоя въздух се създва от компресорче на 12 волта така че пипнат ли джантите да се включва тая сирена и да сабужда целия блок. 

- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
л
паркинг тва е решението охраняван
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:винаги съм се чудил какво ще стане ако някъде ми набарат колата и окрадът - фарове, акумулатори, детайли, джанти, гуми, стопове, брони и прочие сваляеми части....няма да ми платят ли от смотаното каско?
Абсолютно нищо няма да ти платят ако нямаш останали парчета от откраднатото нещо!!!!
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
rexpitbul написа:chefito написа:винаги съм се чудил какво ще стане ако някъде ми набарат колата и окрадът - фарове, акумулатори, детайли, джанти, гуми, стопове, брони и прочие сваляеми части....няма да ми платят ли от смотаното каско?
Абсолютно нищо няма да ти платят ако нямаш останали парчета от откраднатото нещо!!!!
човек те са описани в полицата,разбира се само ако имаш фактура за тях както казах по горе,как няма да ти ги изплатят
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
dj_manekena написа:rexpitbul написа:chefito написа:винаги съм се чудил какво ще стане ако някъде ми набарат колата и окрадът - фарове, акумулатори, детайли, джанти, гуми, стопове, брони и прочие сваляеми части....няма да ми платят ли от смотаното каско?
човек те са описани в полицата,разбира се само ако имаш фактура за тях както казах по горе,как няма да ти ги изплатят
Eми ей така няма. Това че имаш фактура не е застраховка, че сам няма да си ги свалиш

- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”