Имам Венто 1.8 ABS. Мисля че са ми заминали предните амортисьори. Дайте съвет какви да взема,които да са на нормална цена и от къде. Задължително да са нови, втора употреба не искам.
Предни амортисьори - Венто
-
pmmihaylov
- Автомобил:
- Двигател:
Предни амортисьори - Венто
Здравейте колеги!
Имам Венто 1.8 ABS. Мисля че са ми заминали предните амортисьори. Дайте съвет какви да взема,които да са на нормална цена и от къде. Задължително да са нови, втора употреба не искам.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Малко корекция -
http://forum.vwclub.bg/search.php?mode=results Успех с избора и ти пожелавам да не ти се карат модераторите!
http://forum.vwclub.bg/search.php?mode=results Успех с избора и ти пожелавам да не ти се карат модераторите!
-
pmmihaylov
- Автомобил:
- Двигател:
re:
Колега вече ползвах търсачка. Нищо не намери по тая тема.
Re: Предни амортисьори - Венто
pmmihaylov написа:... Мисля че са ми заминали предните амортисьори...
Какво те кара да мислиш така?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: re:
А стига майтапи - не в Гугъла - във форумната търсачка пиши амортисьори - семки 200 гр и до два часа си наясноpmmihaylov написа:Колега вече ползвах търсачка. Нищо не намери по тая тема.
-
pmmihaylov
- Автомобил:
- Двигател:
re:
По единия има малко масълце текло. Което е взело да съхне, освен това като я натисна (при спряло положение) на долу много се клати не се успокоява и е нестабилна в завоите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”