КИРИЛИЦА???
ПРАВИЛА???
ала-бала...
mod edit: vaskoto1
Pasat TDi BMW525TDS A4TDI
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Kolebaya se m\u Pasat TDi sled 97g BMW525TDS s;ed 97 i A
Моля, пак заповядай!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ако имаш парите за свястно ауди зимай него.БМВ-то е страшно ама поддръжката и обезценяването му са солени ,а и кефа от каране на кола със задно през лятот ти излиза през г..за зимата и когато даваш пари за гуми.Според мен търси читава кола и с екстри и запазен салон който да ти допада.Оглеждай се и за трите коли и ходи да пробваш така ще разбереш коя най-те кефи и ще разбираш кога даден екземпляр не е читав 

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Абе вие с това задно се осрахте бе!
Кой ви го каза това нещо, че със задно по-трудно се кара, гуми се хабяли ....бла бла.
Презвивиането е много по-лесно конролируемо от недозавиването.
525 tds не е добър избор, скъпа поддръжка, бая проблеми и стар като техника двигател, по-добре събирай парички за 525d с common rail двигател.
Аудито ако е 2,5 TDI бегай далеч от него , там разходите по поддръжка са още по-зле и двигателя е несполучлив.
Вземи си 1.9ТDI ako не ти се дават много пари.
А между Пасат и А4 , бих предпочел Аудито, съвсем друго усещане дава като автомобил.
Кой ви го каза това нещо, че със задно по-трудно се кара, гуми се хабяли ....бла бла.
525 tds не е добър избор, скъпа поддръжка, бая проблеми и стар като техника двигател, по-добре събирай парички за 525d с common rail двигател.
Аудито ако е 2,5 TDI бегай далеч от него , там разходите по поддръжка са още по-зле и двигателя е несполучлив.
Вземи си 1.9ТDI ako не ти се дават много пари.
А между Пасат и А4 , бих предпочел Аудито, съвсем друго усещане дава като автомобил.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:Абе вие с това задно се осрахте бе!
525 tds не е добър избор, .
525TDS комби съм карал доста много харчи готино вози . Тъпо ми става кат искам да се включа някаде в движенитето и подам газ - задницата отива в другото платно а немога да тръгна бавно щото колите идват ...... За зимата няма да коментирам .
Задното си има и предимства при висока скорост .
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Madj0 написа:... Тъпо ми става кат искам да се включа някаде в движенитето и подам газ - задницата отива в другото платно а немога да тръгна бавно щото колите идват ...
Слагаш хубави гуми и този ефект изчезва

Вие го направихте, че ако колата е със задно и няма вкарване в пътя.
Хайде сега, и ние сме се качвали тук-таме зад волан

Аз не се сещам да съм тръгвал напречно, освен ако не го пожелая, пък и с чужда кола ми се отдава повече

- Sergio
- Автомобил:
- Двигател:
Извинете колеги че сам писал на латиница,
Въпросът е следният както разбрахте м/у А4 TDi пасат 97,98 god TDI и БМВ 525 TDS,колко често се чупят тези возила и ква поддръжка имат.
Другото което е разликата в окачването на А4 и Пасата има ли.Струва ми се че пасата е по широк така л ие.
какви проблеми имат пасатите 97 год ТДи 116 коня,сполочливи ли са
мерси
Въпросът е следният както разбрахте м/у А4 TDi пасат 97,98 god TDI и БМВ 525 TDS,колко често се чупят тези возила и ква поддръжка имат.
Другото което е разликата в окачването на А4 и Пасата има ли.Струва ми се че пасата е по широк така л ие.
какви проблеми имат пасатите 97 год ТДи 116 коня,сполочливи ли са
мерси
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”