Тръгване за Белоградчик - 17.06.2007г., НИМ Бояна, 9:00 AM

Организация и провеждане на клубните сбирки!
didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 18 юни 2007 12:28

Супер са снимките! :maaad:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 18 юни 2007 12:53

и тука моя поклон!
ама сме били малко :(

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 18 юни 2007 13:00

Поклон и от мен :bowdown
Сори, че не можах да дойда, сори, че нямахте и банер във форума :evil:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 18 юни 2007 13:37

Браво на вас :bowdown супер са снимките и организацията :applause:
Дано другия път се организират повече хора включително и аз :wink:

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пон 18 юни 2007 16:08

първо искам да кажа едно голямо благодаря на всички тези които помогнаха по някакъв начин да направим този ден за децата малко щастлив и весел :)

малко преди да потеглим :
Изображение
Изображение
на luciuz новата придобивка :)
Изображение
пристигането :
Изображение
Изображение
стаята със съкровищата :)
Изображение
Изображение

повечето от сниките натаък ги правиха децата от дома, голяма радост е това да снимаш с фотохапарат :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

след малко още :)

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пон 18 юни 2007 16:21

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 18 юни 2007 16:26

Eдно голямо ЕВАЛА и от мен момчета. Съжелявам, че не можах да дойда, но за съжеление бях прикован на легло. Надявам се следващото събиране да съм на линия

Потребителски аватар
cheren_golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот cheren_golf » Пон 18 юни 2007 20:57

Искам и аз да изкажа своето мнение от посещението в дома в Белоградчик.Почти бях забравил/от посещението ни в Благоевград/ какво е усещането да зарадваш не едно, а няколко десетки деца наведнъж.Неописуемо е.Деца които не познаваш и които може би никаго повече няма да видиш.Вълнуващо е когато такива деца, без да се накарани от госпожите, идват при теб и ти казват:"Много Ви благодарим, и други деца да зарадвате"/аз лична го чух най-малко три пъти/.Вълнуващо е когато детенце на 4 годинки/което на тази възраст е най-логично да е в прегръдките на майка си, но то не е/ седнало е стиснало между краченцата си подаръците.Ще помоля др.Канев, който прекоси България за да дойде, :bowdown, да качи няколко негови снимки за да видите за какво иде на реч.Искам.................., не да благодаря на всички колеги който се включиха в тази кауза и успяха да посетят дома, защото няма за какво да им благодаря, искам да им се поклоня :bowdown !
................Извинявам се на модовете за банера.Но няма да скрия огорчението ми от слабото ни участие в подобни каузи.

Последна промяна от cheren_golf на Вто 19 юни 2007 17:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 18 юни 2007 23:08

Ето и снимките от мен :
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Не мога да се меря с фотографите, които бяха на посещението в дома в Благоевград, но тази снимка на най-малкото дете от дома в Белоградчик мисля че е доста изразителна :
Изображение
Колко цигари могат да се съберат в ръката на едно от момичетата в дома ? (докато снимах това, и говорех по телефона)
Изображение
А колко деца могат да се съберат в едно Twingo ? :wink:
Изображение
Изображение
Изображение

Останалите снимки вероятно ще кача следващата вечер.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 19 юни 2007 1:01

Искам да се извиня не толкова на колегите от форума, колкото на децата, бях обещал че ще дойда , че ще дам дрехи пари (няма значение колко) и един компютър за части, но не можах да дам нищо, излезнах като най-големия несериозник, съжелявам!!!просто момичето което обичам , бъдещата майка на децата ми заминаваше за сащ точно тогава и трябваше да съм с нея, няма да я виждам 4 месеца!моля за извинение, имате право да ме наричате несериозник и каквото пожелаете!СЪЖЕЛЯВАМ .... :(

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 19 юни 2007 6:18

hooligans написа:Искам да се извиня не толкова на колегите от форума, колкото на децата, бях обещал че ще дойда , че ще дам дрехи пари (няма значение колко) и един компютър за части, но не можах да дам нищо, излезнах като най-големия несериозник, съжелявам!!!просто момичето което обичам , бъдещата майка на децата ми заминаваше за сащ точно тогава и трябваше да съм с нея, няма да я виждам 4 месеца!моля за извинение, имате право да ме наричате несериозник и каквото пожелаете!СЪЖЕЛЯВАМ .... :(

Не се притеснявай, колега, напълно разбираемо е! ;) Пък и паричките ще свършат работа след време, за друг дом... или пък за ремонт на бусчето на сегашния. :D

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 19 юни 2007 10:14

didoriginal написа:
hooligans написа:Искам да се извиня ... !СЪЖЕЛЯВАМ .... :(

Не се притеснявай, колега, напълно разбираемо е! ;) Пък и паричките ще свършат работа след време, за друг дом... или пък за ремонт на бусчето на сегашния. :D

Да така си е. :D
Този път успяхме да отидем ние, но не е казано, че няма да възникне нещо, което да ни възпрепятства за друго мероприятие, тогава други ще поемат щафетата :wink:.

Предполагам, че колегите нямат нищо против тази инициатива да продължи през годините, поне докато съществува форума и клуба. Във връзка с това имам следните предложения.
Ще е добре занапред да се се уговаряме навреме за нещата, които колега би искал да дари, но нямама възможност да се включи в пътуването да ги остави на друг.
По възможност да определим място(който има по-свободно помещение), където по градове да събираме тези помощи през годината и когато дойде момента за организиране на тръгването да се разпределят между тези, които ще пътуват.

Аз поемам ангажимент да се включвам активно в подобни мероприатия, стига аз и автомобила да сме добре.

OFF:
Очакваме включване и от Емо със снимки, има какво още да се види :D , например пружината(и легло), която донесе Letajanta и натоварихме в пасата на orgazmatron.
Жалко, че не успяхме да снимаме как малко след Монтана нещо тече от задницата на Г2 на rojo, като бензин :shock , :dance: добре че беше просто една бутилка Кола.

Потребителски аватар
rojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rojo » Вто 19 юни 2007 15:24

Dpop написа:...Предполагам, че колегите нямат нищо против тази инициатива да продължи през годините, поне докато съществува форума и клуба. Във връзка с това имам следните предложения...

Съгласен съм и дори май е време да започнем организацията на следващото такова събитие - всички видяхме, че независимо от желанието на всички, нещата стават бавно! Но да не забравим ремонта на стаята в Белоградчик.

Dpop написа:...Жалко, че не успяхме да снимаме как малко след Монтана нещо тече от задницата на Г2 на rojo, като бензин :shock , :dance: добре че беше просто една бутилка Кола...

Нещо изгърмя отзад, ама не разбрах кво стана - помислих си някъв камък съм завъртял с гумата, но колата не промени поведението си..., докато Dpop не ми даде знак да отбия... Течеше точно около резервоара, и имаше няколко минути смут от моя страна, докато не намирисахме, че е Кока-Кола :shock . Отворих багажника и едната бутилка от дарението не беше издържала на съжителствтото с другите продукти там mhihi .
Цялата колона беше спряла няколко завоя по-напред, а Nii се върна да види какво става с нас.
Дори и на връщане пак се изчаквахме. Усещаше се през цялото време задружния vw форумен дух :).

ПП: Нека, който може да качи снимките, които има, на достъпно място в цял размер, за да може, желаещите да свалят, каквото искат.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 19 юни 2007 18:43

Продължавам със снимките (моментите след посещението на дома) :
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

P.S. Имам снимки от скалите над Белоградчик от преди около година време (началото на април 2006) - ако някой иска да сравни дали има разлика :wink:

Върни се в “Организационен”