Апашчета и наркоманчета в кв.ЛевскиГ са ми харесали джантите
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Бате, намери някоя дрошка наблизо или просто някоя друга кола и долепи твоята максимално до нея.Гледай да ги затрудниш максимално, като спираш така, че достъпа до джантите да е труден или невъзможен.Ако направиш това, освен всичко, ще трябва и да ти разбият колата, да спускат ръчна, да я бутат/местят и т.н., а по този начин губят ценно време(ако избощо в тая анархия за апашите времето е от значение).Мисля че това ще проработи в комбинация с алармата и двата вида секретни болтове
П.П.Можеш да си купиш и от капачките за болтове, за да не се вижда какви са, стига да могат да стоят и на секретните

П.П.Можеш да си купиш и от капачките за болтове, за да не се вижда какви са, стига да могат да стоят и на секретните

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми от БулИнс отказаха да ми ги застраховат... пък камо ли като им казах че са нови... Аз си имам тенекета, ама те са зимата....
Остава варианта със супер чуствителната аларма..., която примерно да включвам само вечер....
И още един секретен болт, който ще ми го направи стругар, за да е уникален... + платен паркинг..., да се надяваме че няма да усумна без джанти..
Иначе аз го знам кой е местния гъзар..., той е и сводник и дилър и апаш и т.н. А да направи нещо... няма да има кой да го спаси, като се прибира вечер късно сам...
Със Санто говорих, но трябва да имам каско към Дженерали, за да ми застраховат и джантите.... Ако се сетите за други фирми казвайте...
Тая вечер е на платен паргинг пък да видим...
П.П. - има ли право полицай да стреля по крадец, хванат на място, ако той оказва съпротива, бяга или напада..., някой знае ли....
Остава варианта със супер чуствителната аларма..., която примерно да включвам само вечер....

Иначе аз го знам кой е местния гъзар..., той е и сводник и дилър и апаш и т.н. А да направи нещо... няма да има кой да го спаси, като се прибира вечер късно сам...

Със Санто говорих, но трябва да имам каско към Дженерали, за да ми застраховат и джантите.... Ако се сетите за други фирми казвайте...
Тая вечер е на платен паргинг пък да видим...

П.П. - има ли право полицай да стреля по крадец, хванат на място, ако той оказва съпротива, бяга или напада..., някой знае ли....

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Spectre™ написа:NovobranecGT написа:.................
Ами обикновенно гледам да спирам плътно до ръба на бордюра, който е около 25-30 см висок..., но може ли да е сигурен човек.. какво ще направят тия откачалници...
Трошки няма...
Няма значение, бордюра също върши работа

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ох, гадост, няма отърваване от тия п...си...
Сложи си и копче, което да прекъсва нещо важно... Да не могат да запалят лесно колата... За по-чувствителна и силна аларма, и секретни болтове - не отлагай! Най-лошото е, че по Г 3 има твърде много неща, които са твърдо в списъка на апашите - лайсни, халогени и т.н...
П.П. За копчето бъди по-изобретателен, че вече всички знаят за копчето отвътре на прага, прекъсващо захр. на бенз. помпа... И си го направи сам или с помощта на мн. твой човек...

П.П. За копчето бъди по-изобретателен, че вече всички знаят за копчето отвътре на прага, прекъсващо захр. на бенз. помпа... И си го направи сам или с помощта на мн. твой човек...
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pkaramitev написа:Батинка,вземай гаджето и бягяйте у вас!Иначе освен бензиновата помпа,можеда синаправиш и прекъсвач на бобината!
Баща и не е много съгласен все още... иначе да съм го направил до сега...

Stefan благодаря за идеята, но хич не ми се ика да си слагам такива работи...

Сега усилено търся къде да ги застраховам, да ми е мирна главата...
Тия дни ще сложа допълнителна чуствителна аларма и ще оставям на гаража срещу бутката на охраната... така се разбрах с човека...
Само се питам до кога така...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”