Генерация на атмосферен КР
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Генерация на атмосферен КР
Има ли смисъл да сменям на 60 мм, като в момента съм на 55?
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Генерация на атмосферен КР
musura написа:Има ли смисъл да сменям на 60 мм, като в момента съм на 55?
И според мен 55мм е добре - важно е да имаш и правилните гърнета обаче

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Че тя оригиналната си е 55мм,поне на моя като я мерих е толкова
В сайта на Supersprint има вариянт oversize 60mm та дори и да сложиш немисля,че ще стане по-зле.Карал съм KR с олекотен маховик,полиран смукател,правен изпускателен колектор и права тръба на 60мм и олекотен на Божурище най-добро 15:39сек,което си е супер време за тея модове

В сайта на Supersprint има вариянт oversize 60mm та дори и да сложиш немисля,че ще стане по-зле.Карал съм KR с олекотен маховик,полиран смукател,правен изпускателен колектор и права тръба на 60мм и олекотен на Божурище най-добро 15:39сек,което си е супер време за тея модове

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ще кажа какви бяха моите наблюдения на АБФ мотор.Оригиналната беше ф50.Смених я цялата с ф60 колата се отпуши много добре и бях много доволен но след време се позарови и изчетох бая мнения на хора и реших да я сваля на ф55 при което колата тръгна по добре.Двигателя е с дребно модчета,ако е с валове или турбо вече нещата седят по много по различен начин но с дреболии правени по него смисъл няма да има даже ще е по зле според мен а и АБФа е с 200куб. повече от КР.Затова според мен за КР ф55 е най добрия вариантKozunak написа:VeilSide написа:Въпросът е дали има смисъл
именно!а такъв няма на сток мотор.

musura написа:Има ли смисъл да сменям на 60 мм, като в момента съм на 55?
Ако не ти пречи увеличаването на шума,слагай смело.Гърнетата ти с кви отвори са.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
negodnika написа:Че тя оригиналната си е 55мм,поне на моя като я мерих е толкова![]()
Това на Ангел голфа ли е?

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
oHua написа:Ако не ти пречи увеличаването на шума,слагай смело.Гърнетата ти с кви отвори са.
Нямам идея