6+1
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих препоръчал TOYOTA! Защотото незнам дали четете поне Ауто Билд ама там Туарана е много смело оплют и се оказва че има доста слаби чертти! Няма спор че е най красивият ... но аз бих повярвал донякаде поне на Билд-а ! Такива теми съм срещал доста из нета и наистина този Туаран има неодстатъци които VW в момента доизглаждат!
Марката си е марка ... но бих заложил на Тойотата и бих попитал защо да не е Avensis Verso???? Доста по симпатична и гоелмичка е
Марката си е марка ... но бих заложил на Тойотата и бих попитал защо да не е Avensis Verso???? Доста по симпатична и гоелмичка е

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Koksan написа:Аз бих препоръчал TOYOTA! Защотото незнам дали четете поне Ауто Билд ама там Туарана е много смело оплют и се оказва че има доста слаби чертти! Няма спор че е най красивият ... но аз бих повярвал донякаде поне на Билд-а ! Такива теми съм срещал доста из нета и наистина този Туаран има неодстатъци които VW в момента доизглаждат!
Корола Версо е най-куция и грозен и крив ван на пазара в момента.
Задното окачване е на греда

Опеределено е Веросото е най-неправилния избор.
Зафира, Туран, Митсу Грандис, Алтеа ХЛ за много по-правилен избор и стига чели тоя Билд.
Тойотите също се чупят

- Ctoyan
- Автомобил: golf 4
- Двигател: ahf 1999
Гласувах за тоарана не защото е пиша в форума на фокцваген , а за това че последните години фирмата много ме удивлява със своите коли ... Не знам само защо са обявили че тойота правят най-добрия дизел .. ?? Давам един пример фокцваген мултиван ... след като загрее неможеш да разбереш дизел ли е какво е ... съпер тих , съпер икономичен ... Фолкцваген и това е ..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”