Снимки от Експо Център - Авто салон 2007
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Още не съм ходил, но така по снимките вече виждам, че фирмите участници са започнали да разсъждават правилно, а именно да показват топ модели. Според мен така се прави. Покажи най-доброто, най-скъпото, човекът да го хареса пък после като дойде в шоурума все ще го намамиш или да даде парички за него, или да си купи все пак кола, макар и по-базов модел.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
С известно закъснение снимки и от мен :
Първо заформихме мини-VW-среща.
Всъщност тя срещата беше започнала доста по-рано - в началото на деня
и продължи до доста късно - почти до края на деня
Снимките ми от самия автосалон до голяма степен се припокриват с тези на колеги, които са ги публикували преди мен. Предлагам на вашето внимание само това, което е по-различно.
Какво има под капака на автомобил, който не е с бутален двигател ?
Данните на Ролс-Ройса
И данните на Пасат-а
дреболии за феновете:
това може би е мечтата на всички, обичащи по-свободното придвижване

Първо заформихме мини-VW-среща.
Всъщност тя срещата беше започнала доста по-рано - в началото на деня
и продължи до доста късно - почти до края на деня
Снимките ми от самия автосалон до голяма степен се припокриват с тези на колеги, които са ги публикували преди мен. Предлагам на вашето внимание само това, което е по-различно.
Какво има под капака на автомобил, който не е с бутален двигател ?
Данните на Ролс-Ройса
И данните на Пасат-а
дреболии за феновете:
това може би е мечтата на всички, обичащи по-свободното придвижване

-
- Автомобил:
- Двигател:
Снимки
Абе човек да вземе да си намрази колата.
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес и аз ходих на иложението,доволен съм от видяното там.Едно шефче се качи във Wiesmann-a GT-то 340коня и просто го сцепи от форсиране хората клипчета почнаха да правят да звънят на приятелите си да чуят звука,просо уникална кола аз в началото седях от зад само като я изрежеше лъхаше толко горещ въздух,а от зад имаше някаква мушамена реклама като я натиснеше тва се клатеше 5мин
По едно време викам чакаи да гледам оборотомера тоя си го пълнеше до по 6000 и нагоре да не кажа 7000,кво ли си вика нали не е моя аз съм просто едно шефче
А българските коли са заградени и които се е надявал като мен да се качи в тях да види санародниците кво са изработили да забрави
Абе общо взето парите си заслужават такаче които има възможност да не се колебае въобще
ПП това което ми направи впечатление е че вече е фулл с автоматици,а 70% от колите с ръчни скорости там са вече и със 6-та

Абе общо взето парите си заслужават такаче които има възможност да не се колебае въобще
ПП това което ми направи впечатление е че вече е фулл с автоматици,а 70% от колите с ръчни скорости там са вече и със 6-та

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”