Проблеми,масло,разход и др. за ГОЛФ 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
ЗДРАВЕЙТЕ
Да, аз съм с GTI без турбо :>> 2.3L
Относно проблемите:
- контактчето във вратата се скапа и сега си забравям фаровете
- прозорците дават фира ако не са сменяни повдигачите пък и след това
- много електроника има
- има некво тракане от лагера на климатика
- много харчи
Eми като харчи много сложи му газова уретба.
Относно проблемите:
- контактчето във вратата се скапа и сега си забравям фаровете
- прозорците дават фира ако не са сменяни повдигачите пък и след това
- много електроника има
- има некво тракане от лагера на климатика
- много харчи
Eми като харчи много сложи му газова уретба.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблема с лампата на лявата предна врата при шофьора създава проблем определено. В деня на регистрация светеше постоянно но с алармата решихме проблема. Явно датчика при вратата сдава багажа.
Относно каква 4-ка да си вземеш, препоръчвам ти 105к.с леко са форсирани и казват че двигателите издържат много. Разхода също е доста приличен. Тип лимозина, бензинов го дават 6,8 среден. Препоръчвам ти от германия и от часно лице:)
Относно каква 4-ка да си вземеш, препоръчвам ти 105к.с леко са форсирани и казват че двигателите издържат много. Разхода също е доста приличен. Тип лимозина, бензинов го дават 6,8 среден. Препоръчвам ти от германия и от часно лице:)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
ГАЗ
Добре казаха ми във че ако сложа газов инжекцион на Г4-1.8Т ГТИ че ще я прецакам и изобщо не бяха съгласни.Нали тези Аудита 1.8Т са еднакви или кво беше там един концепт(май не е вярно написано).еми ето ви тука Ауди А4 1.8Т дето върву перфектно без никакви проблеми и е на 200000 км.Какво ще кажете по въпроса.Обаждах се на продавача и каза че върви перфектно и даже да ида да я пробвам се едно да не ме лъже.И намаля ли се мощноста на двигатела като се сложи ГАЗ.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: ГАЗ
DTS-GOLF 4 написа:Добре казаха ми във че ако сложа газов инжекцион на Г4-1.8Т ГТИ че ще я прецакам и изобщо не бяха съгласни.Нали тези Аудита 1.8Т са еднакви или кво беше там един концепт(май не е вярно написано).еми ето ви тука Ауди А4 1.8Т дето върву перфектно без никакви проблеми и е на 200000 км.Какво ще кажете по въпроса.Обаждах се на продавача и каза че върви перфектно и даже да ида да я пробвам се едно да не ме лъже.И намаля ли се мощноста на двигатела като се сложи ГАЗ.
ти да не бъркаш 1.8 125 к.с с 1.8 Т 150 к.с????
Първия върви перефктно и изненадващо икономично(10/100 газ градско) при газов инжекцион....наблюдавам го вече 1 година при един колега.....за турбинирания 1.8Т ДВГ ме съмнява да става за газ?????Ама не споря ей!Просто мисля така......може ида греша.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
1.8Т
Не не бъркам.Сигурен съм че е 150к.с.А пък за 125 к.с знам че става на тях газ щот един съсед на буса си е сложил двигател на Ауди 1.8Т 125 к.с.И добре де колко гори този 1.8Т 150 к.с.Че се връзва дебело да ама ще е по на добре ако е с газ.Защо да е трудно да се сложи газ на 1.8 Т.Ако се откажа от Г4 1.8Т ще е Пасат Б5 или Б5.5 или Г4 1.6 или Г4 дизел.кое е най добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
1.9ТДИ
Здравейте.Искам да питам нещо dobbyone.Ти нали беше с 2.3L.Ти тогава можеш ли да и сложиш на твоята колица газова уретба.
Но аз вече се спрях на супер кола.
1.9 ТДИ-110к.с. има екстрите на бензинките,гори 4.1 на 100.
Но аз вече се спрях на супер кола.
1.9 ТДИ-110к.с. има екстрите на бензинките,гори 4.1 на 100.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с двигателя

1.имах проблем с дросолвата клапа(смених е)
2.проблем с температурния датчик(смнеих го)
3.проблем с осветителното тяло в шофиорската врата
4.сериозен преоблем с разхода на гориво(мисля че си е заминал дебитомера)
- zMeeV
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ГАЗ
DTS-GOLF 4 написа:Добре казаха ми във че ако сложа газов инжекцион на Г4-1.8Т ГТИ че ще я прецакам и изобщо не бяха съгласни.Нали тези Аудита 1.8Т са еднакви или кво беше там един концепт(май не е вярно написано).еми ето ви тука Ауди А4 1.8Т дето върву перфектно без никакви проблеми и е на 200000 км.Какво ще кажете по въпроса.Обаждах се на продавача и каза че върви перфектно и даже да ида да я пробвам се едно да не ме лъже.И намаля ли се мощноста на двигатела като се сложи ГАЗ.
Проблема с газифицирането не идва от турбото или квото и да е било друго а от това, че е с пластмасови колектори...
И все пак няма невъзможни неща, все ще се намери вариант да се сложи газова уредба на този двигател (най-вероятно с газов инжекцион) но повярвай ми ще имаш много главоболия...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1.9ТДИ
DTS-GOLF 4 написа:.
1.9 ТДИ-110к.с. ......... гори 4.1 на 100.
Каде го видя тоя разход.Някои хора все още бъркат TDI с D.Само чист дизел може да ти даде такъв разход.
p.s.Единствения ми проблем с моя е че много върви

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”