musura написа:G-force написа:защото е хонда а не опел
жалко, че колегата се е спрял на Тойота
Моя грешка, прощавайте

rosy написа:Колеги, имам следната оферта:
Голф 5, 2005-та година септември регистриран, още няколко месеца в гаранция
2.0 TDI 140 коня, ниво Comfortline, автоматик
В допълнително оборудване има климатроник, Bi-Xenon, парк пилот, сензор за дъжд. На 30 000 километра. Цена 38 000 лв.
За автомобил на две години според вас добра ли е цената? Независимо, че сумата е по-голяма от това което предварително си бях определил да дам за нова кола, много сериозно се замислям за този Голф..
rosy написа:Колеги, имам следната оферта:
Голф 5, 2005-та година септември регистриран, още няколко месеца в гаранция
2.0 TDI 140 коня, ниво Comfortline, автоматик
В допълнително оборудване има климатроник, Bi-Xenon, парк пилот, сензор за дъжд. На 30 000 километра. Цена 38 000 лв.
За автомобил на две години според вас добра ли е цената? Независимо, че сумата е по-голяма от това което предварително си бях определил да дам за нова кола, много сериозно се замислям за този Голф..
rosy написа:Човека е в правото си да търси такава цена, защото преди почти две години го е купил за 51 000 лв. Само допълнителното оборудване е над 7000 лв. Друг е въпроса, че с толкова екстри е направил и без това скъпа кола, почти непродаваема за цената която иска.
Ок, според вас за този Голф колко е разумната цена?
One написа:rosy написа:Човека е в правото си да търси такава цена, защото преди почти две години го е купил за 51 000 лв. Само допълнителното оборудване е над 7000 лв. Друг е въпроса, че с толкова екстри е направил и без това скъпа кола, почти непродаваема за цената която иска.
Ок, според вас за този Голф колко е разумната цена?
за тез 38 хил пари си купи чисто новия Аурис най-високото ниво на оборудване с двулитровия дизел и автомат
rosy написа:
Не виждам как може да стане:
Auris 1.4/90 коня ММТ им се води скоростната кутия 36050 лв. Като сложиш боя металик и аларма стават 37 000 лв. Едното е 2.0 TDI, другото 1. 4.
One написа:rosy написа:
Не виждам как може да стане:
Auris 1.4/90 коня ММТ им се води скоростната кутия 36050 лв. Като сложиш боя металик и аларма стават 37 000 лв. Едното е 2.0 TDI, другото 1. 4.
бягай на изложението има промоции
много интересни хората сте значи
нова кола ще купува - ми сега ти е момента на едно място да ги видиш всички на живо
да седнеш да ги пробваш, да поискаш информация за сервизното и гаранциооно обслужване , цени на консумативи
кола не се избира по снимки и приказки
ти трябва да си я харесаш
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 114 госта