Как става работата

Или най ефикасния начин някой да ми го върже имам два броя такива.
Ще си платя за услугата апартамента се намират в Левски Г.
жълтия ти е заземяването,останалите няма кой знае кво значение как ще ги вържеш.Важното е на 2-е места да е еднаквоAdnan написа:nii написа:за начало трябва да имаш две жици опънати между местата където ще ги монтираш.
ако искаш днес след работа мога да намина.
Имам всичко само трябва някой да ги свържекабелите са по три броя от всяка стана. Цветовете на кабелите са Син-Жълт-Кафяв
madmen написа:Земи една каса бира и звънни на НИИ.
Ако не -> то http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 4641f423d1 -> търсене
LILO&STICH написа:жълтия ти е заземяването,останалите няма кой знае кво значение как ще ги вържеш.Важното е на 2-е места да е еднаквоAdnan написа:nii написа:за начало трябва да имаш две жици опънати между местата където ще ги монтираш.
Имам всичко само трябва някой да ги свържекабелите са по три броя от всяка стана. Цветовете на кабелите са Син-Жълт-Кафяв
nii написа:LILO&STICH написа:жълтия ти е заземяването,останалите няма кой знае кво значение как ще ги вържеш.Важното е на 2-е места да е еднаквоAdnan написа:nii написа:за начало трябва да имаш две жици опънати между местата където ще ги монтираш.
пууу добре че не се занимаваш с електро!!! кво заземяване на ключ бе Мите?? да не си пил ракия по пладне??
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта