Съвет за PASSAT
dobrinb написа:One написа:тоя дето иска монтиран анален вибратов в седалката да дава 100 бона и отгоре ако ще
Айде прочети първия пост на колегата какви изисквания има към автомобила ... Ако си прочел в някоя ценова листа за гореспоменатите от теб екстри, това вече е друг въпрос, ама не е по темата...
айде прочетох
айде пак гледам ценовата листа
айде цената пак не е 100 бона, а 77231 лв с ДДС
ОК, мерси за отговорите, днес се срещнах с представителите и зглобихме една, която да ми допадне като екстри - разбира се при немците всичко опира колко си готов да дадеш, пичовете там ми допаднаха, но все пак това е техния бизнес да говорят много. Това което не ми хареса е че няма отворен лизинг специално за по екзотичните модели е точно това (с този двигател) било екзотика - ходи ги разбери, иначе казано като ми изтече гаранцията няма да мога да е върна и да си взема другия модел по - новия да кажем, все пак това е едно от прелестите на лизинга и не копувам Dacia. И това се преглъща някак си, сега си давам време да помисля и да взема решение. ААааа и другото в цената на този автомобил няма каско поне за първата година - sux, но и това айде минава.
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”