Много много играчка трябваше за да стигна до този цвят и сила на светлината която не е дразнеща за очите.

и специално за колегата Одаджийски

Всеки който има питане мога да му помогна

Stenly написа:Ето прехвърлям снимките как съм направил аз таблото че май това е точната тема за осветлението
Много много играчка трябваше за да стигна до този цвят и сила на светлината която не е дразнеща за очите.
и специално за колегата Одаджийски
Всеки който има питане мога да му помогнаМен лично ми е приятно да се занимавам с това и после да се зарадвам като видя резултата.
Stenly написа:да в кръгчетата са диодите светловодите -централния и под фолиото си седят както и оригиналното фолио. Иначе няма кой да предава светлината![]()
Изглежда ти силно защото е снимано с апарат нормално е да избиват по силно цветовете
biostrong написа:моите извинения колеги ама с тия светодиоди направо ме разбивате ! тва е голяма играчка (специално за таблото - то в ключовете така или иначе не можеш да вкараш друго) та мисълта ми е защо да даваш 5-6 лв за диоди и да си играеш да ги запояваш и съпротивления и чудеса и дупки като просто можеш да дадеш най-много 10 лв и да си купиш така наречения студен катод за PC който си работи така или иначе на 12v цялата процедура става за 30 мин. с монтирането и свети много добре и по равномерно защото свети по цялата дължина а не от няколко диода през 2 санта.
Потребители, разглеждащи този форум: lapidus и 43 госта