Коя според вас е най-красивата кола?
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-Maxxx- написа:deluX написа:мога да ви кажа че мен най-ме кефи на GTIteam голфето щото много трудно можете да видите такова животно г3&г5 в еднозатова 1+ от мен за него
Нищо против града и хората в него но като ти прочетох мнението веднага си помислих че си перничанин...
Перник братче Убав град кФо !

Стига

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Голф-а на номер 7 е направо уникален! Браво, перфектен е! Гласувах за него без грам колебание!
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
angel_georgiev написа:Голф-а на номер 7 е направо уникален! Браво, перфектен е! Гласувах за него без грам колебание!

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
-Maxxx- написа:angel_georgiev написа:Голф-а на номер 7 е направо уникален! Браво, перфектен е! Гласувах за него без грам колебание!
И кое е толкова смешно

Без първата и последната всички ми харесват, но тази се откроява най-много! Тук се търси мнението на съфорумците, а не се цели, предполагам, да се усмива някой заради вкуса му. Аз също не харесвам първата или последната коли, но не се подигравам на мнението на гласувалите за тях

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Stefan написа:Ludia написа:Stefan написа:Че к'во не им харесваш, та те са едни от най-хубавите
сигурно това което ти им харесваш......
Аз харесвам изчистения им вид, явно колегата харесва кичилките
Ако под изчистени разбираш сток, то къде е мястото на един много запазен такъв автомобил в "Тунинг"

Има дооооста тунинг фирми, които имат за цел да "подобрят" външния/вътрешния вид на сток автомобила и го правят дооооста добре. Виж нещо на "Зендер" или "АБТ" и им напиши мейл, че си падат по кича

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Всеки с мнението си
Ако сток колите не трябва да се оценяват като ТУНИНГ автомобили, защо са в анкетата
До колкото си спомням, оценяването на Калояново беше за най-красив, а не за най-тунинг автомобил
а и заглавието на тази тема е Коя според вас е НАЙ-КРАСИВАТА кола!
Тунинг изложението беше предната седмица, когато беше събора на ЕММА Tuning, тъй че който иска да разбере дали добре си е "тунинговал" колата, трябваше да опита там

Ако сток колите не трябва да се оценяват като ТУНИНГ автомобили, защо са в анкетата

До колкото си спомням, оценяването на Калояново беше за най-красив, а не за най-тунинг автомобил

Тунинг изложението беше предната седмица, когато беше събора на ЕММА Tuning, тъй че който иска да разбере дали добре си е "тунинговал" колата, трябваше да опита там