дрегер откъде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дрегер откъде?
къде мога да намеря, но не от тези къде продават в Метро, трябва ми сериозен дрегер?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:nii написа:пия бира
Колегата shenko ще те черпи, но до 1 промил![]()
![]()
немога да разбера.. с минерална вода.. как ще му покаже 1 промил на тоз дърт алкохолик.. последния път пак ми сипва и сипва.. и .. на другия ден незнам що не помних че съм пил с него.. сетих се вечерта чак.. като ми домъчня за ракията му

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:немога да разбера.. с минерална вода.. как ще му покаже 1 промил на тоз дърт алкохолик.. последния път пак ми сипва и сипва.. и .. на другия ден незнам що не помних че съм пил с него.. сетих се вечерта чак.. като ми домъчня за ракията му
Aлкаши - не ви е срам... Само фитнес и нат.сокове му е майката... да станем силни и здрави...
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:немога да разбера.. с минерална вода.. как ще му покаже 1 промил на тоз дърт алкохолик.. последния път пак ми сипва и сипва.. и .. на другия ден незнам що не помних че съм пил с него.. сетих се вечерта чак.. като ми домъчня за ракията му
А иначе разправя... абе нещо не виждам добре топката... я виж имам ли нещо в окото

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Vizor написа:немога да разбера.. с минерална вода.. как ще му покаже 1 промил на тоз дърт алкохолик.. последния път пак ми сипва и сипва.. и .. на другия ден незнам що не помних че съм пил с него.. сетих се вечерта чак.. като ми домъчня за ракията му
А иначе разправя... абе нещо не виждам добре топката... я виж имам ли нещо в окото
Аааа със закръглените предмети той няма проблеми, нали nii

Върни се в “ОФФ-Топик - други”