Значи стана едно леко птп, закачих един пасат при псиране че поднесе колата заради дъжда. Човека беше директор на дирекция застраховки на МПС-та при Витоша АД :) Много разбран се оказа. И разбрахме се да не викаме кат да мина без акт и ала бала и следобяд се видяхме с него и направихме двустранния протокол за ПТП. Отидох в 3то районно че там стана ПТП-то, и ми дадоха номера под който е изведен проткола. Сега обаче в ДЗИ ми казаха че трябва печат и ме пратиха в КАТ Дървеница. Там пуснах една млоба ама ония ме гледаха като телета в железница на 9то гише, така и не разбрах какво не разбраха.
Я кажете сега, от каде да си намеря печат за да си занеса нещата в ДЗИ. Казаха ми че всичко ще ми оправят, но ми трябва печат...
Дувстранен констативен протколо за птп? Печат?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
доколкото зна това е допустимо, но малко компании ги приемат, даже навремето само Булстрад ги даваха и после се спря тая дейност щото почнаха много измами, иначе е така...подписва се от двете страни и се отива в кат да се заведе ПТП и да се сложи печат-това го знам теоретично само, на практика не съм го правил
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Не бе човече, ако някой е минал през тази процедура да каже как става:) Ко шефа на КАТ Дървеница четеше тоя форум щеше да стане много по-лесно:)
Иначе аз го заведох, но ми дадоха само номерче под което е заведено. Печат нямам, и питам каде треа да се ходи, че имам странното усещане че не съм на прав път:(
Иначе аз го заведох, но ми дадоха само номерче под което е заведено. Печат нямам, и питам каде треа да се ходи, че имам странното усещане че не съм на прав път:(
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”