Дувстранен констативен протколо за птп? Печат?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Дувстранен констативен протколо за птп? Печат?

Мнениеот brum » Сря 08 юни 2005 15:17

Значи стана едно леко птп, закачих един пасат при псиране че поднесе колата заради дъжда. Човека беше директор на дирекция застраховки на МПС-та при Витоша АД :) Много разбран се оказа. И разбрахме се да не викаме кат да мина без акт и ала бала и следобяд се видяхме с него и направихме двустранния протокол за ПТП. Отидох в 3то районно че там стана ПТП-то, и ми дадоха номера под който е изведен проткола. Сега обаче в ДЗИ ми казаха че трябва печат и ме пратиха в КАТ Дървеница. Там пуснах една млоба ама ония ме гледаха като телета в железница на 9то гише, така и не разбрах какво не разбраха.

Я кажете сега, от каде да си намеря печат за да си занеса нещата в ДЗИ. Казаха ми че всичко ще ми оправят, но ми трябва печат...

brum

Мнениеот brum » Чет 09 юни 2005 17:19

Айде бе хора, не може никои да не го е правил това. Аиде кажете или ако се сещате за някой които може да знае кажете. Или даите идеи други форуми каде да питам или да звъня да питам или да ходя да питам. Моля:)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 10 юни 2005 12:24

доколкото зна това е допустимо, но малко компании ги приемат, даже навремето само Булстрад ги даваха и после се спря тая дейност щото почнаха много измами, иначе е така...подписва се от двете страни и се отива в кат да се заведе ПТП и да се сложи печат-това го знам теоретично само, на практика не съм го правил

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 10 юни 2005 12:38

Аз пък да си кажа право, незнаех че тези протоколи още важат. Мислех че са махнати вече.
Добре де, ти ходи до КАТ и там не ти обясниха??? Може би очакваш някой от нас да е шеф на въпросния КАТ в Дървеница ли, що ли???

brum

Мнениеот brum » Пет 10 юни 2005 14:07

Не бе човече, ако някой е минал през тази процедура да каже как става:) Ко шефа на КАТ Дървеница четеше тоя форум щеше да стане много по-лесно:)
Иначе аз го заведох, но ми дадоха само номерче под което е заведено. Печат нямам, и питам каде треа да се ходи, че имам странното усещане че не съм на прав път:(

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”