uJIuaTa написа:А какво ще кажеш за рециклиране дочул сам че много хора са доволни
Относно пълненето - предните ги бях пълнил, но и те изпуснаха след година и половина. Цената беше 40лв. за бр.
uJIuaTa написа:А какво ще кажеш за рециклиране дочул сам че много хора са доволни
andro_ написа:golfarata написа:простичко момче съм - от село. ама газови амортесьори да се омаслят не помня. ако греша - поправете ме. благодаря колеги! с риск да се натрапя - смяната е х2 броя от всичко. да ме извини колегата за повторението - не трупам мнения.
Има такива едни хем газови,хем маслени.
Към автора:А Билщайн-а откъде го купи,да не си купуваме ние оттам?
Не искам да кажа,че са ментаци,напълно възможно е единият да е нещо дефектен.То и по нашите хубави пътища...знаем си.
veritas написа:andro_ написа:golfarata написа:простичко момче съм - от село. ама газови амортесьори да се омаслят не помня. ако греша - поправете ме. благодаря колеги! с риск да се натрапя - смяната е х2 броя от всичко. да ме извини колегата за повторението - не трупам мнения.
Има такива едни хем газови,хем маслени.
Към автора:А Билщайн-а откъде го купи,да не си купуваме ние оттам?
Не искам да кажа,че са ментаци,напълно възможно е единият да е нещо дефектен.То и по нашите хубави пътища...знаем си.:да::да: Водят се двойно действащи проблема не е от къде ги е взел може просто да е или карък или да е рипнал в някоя яма(които рядко се срещат),нещата стоят така че на 5000 броя винаги има по някой дефектен за съжаление
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 150 госта