архив "Клубни лайстни за номера"

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Вто 12 юни 2007 12:38

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Сря 13 юни 2007 19:50

Примоция:

Лайстните ще струват 1 левче за бройка.

Къде е причината, баце?
Всички онези, които казаха "ИСКАМ" и си останаха само с празните думи. Ако има засегнати от онези 20 и малко човека, които са си закупили лайстни от събора на крупната сума от 2 лева, нека ми свирнат на следващата среща да ги черпя по една утешителна бира. Става ли? ;)

Ами добре, а къде ще се раздават?
Лично от мен на следващата клубна среща. Ваското1 и vasstop-а си имат достатъчно други ангажименти за да се занимават и с това.

Нещо друго да обадиш?
Моля, ама МНОГО МОЛЯ - не ми пращайте лични съобщения от сорта на "Как да получа една лайстничка?", защото няма да седна индивидуално да се занимавам персонално с всеки един. Разберете ме, че просто не ми е посилно, а останаха бая бройка лайстнички. Благодаря за разбирането!
Разбира се, ако искате мога с удоволствие дори да мина лично на някоя локална клубна среща и да ви ги донеса, но това ще е общо взето всичко, което ще мога да направя.

Поздрави!

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 13 юни 2007 20:10

Wizi написа:...

Колега, моля те сметни си колко пари си дал за лайстните и колко бройки си направил и нека цената да е толкова, че да ти покрие разходите, защото не ми се иска след толкова усилия от твоя страна и да се набуташ с пари! Аз лично мисля, че на следващата месечна сбирка ще се раздадат голям брой лайстни и се надявам, че ще има хора, които ще отнесат и за провинцията. Също така нали ще има и "голф" събор (надявам се да е скоро) и тогава ще има възможност да се изкупят.

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Сря 13 юни 2007 20:24

Благодаря за което!

Не се притеснявайте. Изкарвам още 400 бройки, 200 за Ауди и 200 за една авто къща, та нещата накрая се покриват!

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Чет 14 юни 2007 0:18

Щом съм казал, че искам лайсни си държа на думата! Неслучайно питах за тях на събора, а и после тук във форума! На месечната сбирка със сигурност ще си взема!!!

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Чет 14 юни 2007 7:45

И аз държа на думата си, щеше да ми е супер удобно да ги взема от Ваското, ако можеш да оставиш там специално за мен (не съм нахална, нали :oops: )

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 18 юни 2007 13:03

И аз се лайснизирах - красота си е. :kef:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 18 юни 2007 13:05

Аз не съм писал, че искам, ма ако успея да стигна до месечната среща, ще си взема

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Пон 18 юни 2007 23:05

L&R написа:И аз се лайснизирах - красота си е. :kef:

Благодаря!

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Вто 19 юни 2007 7:18

И аз,и аз...Изображение :yeaha: .
Шрифта е малко различен и едноцветен ,но важното е идеята...не се сърдете , леко съм далече от източника на хубавите ''лайсни'' :D .

Потребителски аватар
GTIteam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIteam » Вто 19 юни 2007 10:08

Някой има ли желание да донесе малко бройки на месечната среща на 24и. Ще бъда в СФ и може да взема за мене и за колегите от Пловдив които искат...

???

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: Клубни лайстни за рег. номера

Мнениеот Dpop » Чет 21 юни 2007 10:16

golfer написа:Wizi,
...
според мен само сивото върху черната пластмаса трябва да е една идея по-светло за да изпъква по-добре.
.

Здравей Wizi, придвиждаш ли да направиш още(в случай на интерес), след изкупуване на досега направените бройки? :applause: Браво за желанието, отделеното време и труд.

На снимките които си постнал надписа се губи на черния фон. В случай, че решиш да правиш още бройки, подкрепям писаното от golfer или като алтернатива предлагам да пробваш с по-светъл контур около надписа, а неговият цвят да е същия, като този който си предложил в пърия си пост.

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Пет 22 юни 2007 21:15

Разбира се, че при желание от ваша страна ще направя още лайсни.

Помислете дали не искате да бъдат същите цветове, но да бъдат напечатани в/у бяла пластмаса!? Ще седи готино със сигурност и ще се чете по-добре.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 22 юни 2007 23:29

Аз вчера ходих на автосалона, но бях с голяма група и в тази жега не исках да ги разкарвам децата, но от 12 до 18 юли тръгвам да возя кандидат студенти и докато те се потят ще потърся клубните майстори и ако има още лайснички при тях бих си взел веднага.Дано не е късно обаче.

П.С Ако някой преваля Петрохан и има възможност да носи такива лайстни с него да пие едно лично или да звънне.Номера от клубната книжка е актуален :lol:

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Нед 24 юни 2007 10:03

Една добра и една не толкова добра новина...
- добрата е, че уговорих Ваското1 да раздава лайсни. Така който поиска просто минава и си взима, като остави левче за бройка в една касичка :wink:

- лошата е, че днеска на срещата ще нося само 33 бройки с мен. Мислех, че ще успея да мина през Ваското1 да взема още бройки с мен или че той ще дойде на срещата, но очевидно нито едното нито другото. Та, кой превари, той завари.

Върни се в “Организационен”