gogata66 написа:panik_r написа:ако това е пасат 3 аз съм Валентина Терешкова
Тука е добре да се уточни че пасата наистина беше 3-ка. Следователно си имаме космонавти...
К22 написа:Обикновенно двигател който си дърпа от 0 до 100 си дърпа и на пета
scuba написа:Пасата трябва да върви сравнително добре. Не адски много, но не и доста малко, но сравнително стабилно и не много ялово. Принципно върви колкото го настъпиш, но по някога върви сравнително по-малко от колкото си го настъпал, но по някога и повече в зависимост от наклона и попътния вятър. Характерна черта на Пасата е вървенето напред по осевата линия, освен в някой случай, в които прояввява характер и започва самосиндикални завои, независещо от шофера.
И да обобщя: Пасата върви доста добре, но в много случаи зависи и от самия Пасат и от самия шофер, което предполага малко хаотичен и не съвсем точен отговор на твоя въпрос. Дано съм ти бил полезен
radotom написа:Хммм... Митко... ти, дето си бивш републикански по еди какво си... и дето ти е такава миличка женичката... би ли се престрашил да й предложиш да смените датата, на която сте се разбрали да идете на гости при 'мама'? Нейната?
Питам и отговор не искам![]()
joker написа:L&R написа:плочка - комутатортова ще е
тъй де ама да не беше тоз стиропор и как двата са събрани заедно???кабелите къде отиват,откъде идват.....
ааааааа ще получа епилептичен гърч от изпъване на мозъчните гънки.......изпуши ми гарнитурата!!!!!
Абе обади бе колегааааа от темата .....ний гадаем като циганки на боб,а той си мълчи и се крие като партизанин след нападение на мандра!
tainaaa написа:участвам в един конкурс който е за спечелване на някакви пари,аз съм на 18 и освен да уча искам да сам полезна с нещо на родителите ми,до някаква степен да сам самостоятелна,та ако искате да ми помогнете моля гласувайте за мен...
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=552&s=
mod edit: DragoGT
редактирах линка защото така директно се гласуваше
все пак е редно хората да прочетът за какво става дума и после да дадът своя глас
Vizor написа:Хайде сладурано.. защото си яка утка гласувах за тебе.. ама.. драсни си телефона на лични
Tyan написа:визоре внимавай ......
....... принципно ако идеята и наистина е такава и се пробва по този начин това говори за стремеж, желание да постигне нещо по интересен начин..... винаги може да има втора страна това да е някой момък който чрез хубава снимка иска да изкара пари за трева и голи жени ....това също е творческо мислене ......... трябва постоянство и творческо мислене ...и успеха е вързан в кърпа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта