Passat TDI 131hp-на дълго над 180 не може-причини-изяснени
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Passat TDI 131hp-на дълго над 180 не може-причини-изяснени
Колеги не знам дали това е проблем, но до сега съм излизал 2 пъти извънградско и колата вдига до 180км/ч и повече не може ... или ако може ... по нанадолнище и едвам набира. 200 не прави. Имам приятел със същия Пасат ... каза че му е правил 220км/ч. По едно време се чудих дали няма някакъв ограничител на скоростта - вие как мислите? От гумите според мен не би трябвало да става ( 225/17 ). Ако някой знае от какво може да се причини и каква е поправката или ми даде съвет нещо ще съм МНОГО БЛАГОДАРЕН !!! Ходих на VAG и човека ми каза че всичко е наред. Имаше аванс в ролката на ангренажа, но го опварихме и пак същата работа 

Последна промяна от longora на Сря 04 юли 2007 17:08, променено общо 1 път.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да колега ... всички консумативи са сменени, но дебитомера не е пипан .... 6 скорости съм ( и тука помниш
) Но с VAGa ме вкара в размишление ... Това MAF не съм го чувал до сега, какво е ?
и освен на VAG на друго не е водена колата ... с майстора се чудим какво и е на колата ... и не можем да се начудим
За VAGa знам само че ми казаха че колата няма грешка, но като няма защо не върви 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами този MAF сензор, доколкото съм запознат, показва режима на работа на дебитомера, даже май е част от него. А пък този майстор, ако разбира, не трябва да се чуди, ами да направи нещо. Ако не може, виж в сервизи съм препоръчал човек, който се занимава с TDI-та. Иди при него, няма да ти вземе много да ти погледне колата, но мисля ще ти реши проблема.
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Да ти кажа незнам колко трябва да е зле дебитомера за да го "изплюе" като грешка
На мой познат колата AFN (110) вървеше доста тромаво, чистихме дебитомера , закачвахме го на VAG-COM в движение...почти нищо не се установи
Накрая свалих моят дебитомер (ARL PD 150) и го сложихме за проба на неговата....ОТЛЕТЯ
.Сега е с нов дебитомер от колегата във форума. Съвета ми е да пробваш с друг дебитомер, все пак две болтчета са !

На мой познат колата AFN (110) вървеше доста тромаво, чистихме дебитомера , закачвахме го на VAG-COM в движение...почти нищо не се установи

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви кажа и ние мислихме за дебитомера, но не ми се иска да е той понеже съм чувал че е скъп ... Колко върви един дебитомер .. то моя майстор ми каза че било нещо подобно на консуматив за тази кола дебитомера. И каде може да се направи пълна диагностика на автомобила и да я направят както си трябва .... какво мислите за БОШ в Дружба ? Дали ще се справят ?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:И каде може да се направи пълна диагностика на автомобила и да я направят както си трябва ...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18377&highlight=tdi
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Не го щащкай де
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=44895&highlight=%E4%E5%E1%E8%F2%EE%EC%E5%F0%E8
150 кинта и работи перфектно. както казах първо пробвай с друг. Май става от какъвто и да е VW дизел .айде стига толкоз, че го обърнахме на чат

http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=44895&highlight=%E4%E5%E1%E8%F2%EE%EC%E5%F0%E8
150 кинта и работи перфектно. както казах първо пробвай с друг. Май става от какъвто и да е VW дизел .айде стига толкоз, че го обърнахме на чат

Върни се в “Дизелови агрегати”