чип на г2 1,8 гти PB
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
чип на г2 1,8 гти PB
та начи вапроса ми е следни има някои сас такаф мотор и сас чип тунинг че чета че могло да се слага чип има ли ефект няма ли а и по колко пари варват
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Така и така влезе вече в бисерите.. та поне да ти отговоря на въпроса..
ПБ е Digifant .. може да се чипне .. но не очаквай много.. тоест.. почти не очаквай нищо .. по добре свали катализатора.. (не съм сигурен че има такъв), сложи едно хубаво филтърче (примерно К&Н), купи си нови свещи и кабели, и се свържи с Brezel от форума.. така по мой сметки цялата интервенция ще ти излезе около 600лв .. за 600лв.. можеш да си намериш един АБФ и да го бутнеш в твоя кош.. лично мое мнение...
П.П. в тунинг фирма.. немисля че ще ти вземат по малко от 600лв само за чипа.. та ако си се спрял на такъв вариянт.. по добре ме послушай
П.П.П. абе ташак няма.. едвам ти прочетох мнението..
ПБ е Digifant .. може да се чипне .. но не очаквай много.. тоест.. почти не очаквай нищо .. по добре свали катализатора.. (не съм сигурен че има такъв), сложи едно хубаво филтърче (примерно К&Н), купи си нови свещи и кабели, и се свържи с Brezel от форума.. така по мой сметки цялата интервенция ще ти излезе около 600лв .. за 600лв.. можеш да си намериш един АБФ и да го бутнеш в твоя кош.. лично мое мнение...
П.П. в тунинг фирма.. немисля че ще ти вземат по малко от 600лв само за чипа.. та ако си се спрял на такъв вариянт.. по добре ме послушай

П.П.П. абе ташак няма.. едвам ти прочетох мнението..
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
фи 600 лева бре братче
JR, кабели свещи,НГК - 200-220 лева чип от Брезел под 100 лева ..... няма нужда от ремап ..няма да слага турбо или да сменя дюзи......
абф под 1000 лева само с намеса свише може да немери ..трябва да сменя скорости ..да разкости купето и да цъка скоростния лост ..полуоски ..... под 2000 лева няма да му стъпи

абф под 1000 лева само с намеса свише може да немери ..трябва да сменя скорости ..да разкости купето и да цъка скоростния лост ..полуоски ..... под 2000 лева няма да му стъпи
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
само не разбрах у кви бисери сам флезнал а и нали чипа е 100 лева кви 600 лева па са
Оправи си правописа моля
mod edit: dobrinb

Оправи си правописа моля
mod edit: dobrinb
Последна промяна от kaloqn_bachev на Пет 22 юни 2007 21:50, променено общо 1 път.
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:фи 600 лева бре братчеJR, кабели свещи,НГК - 200-220 лева чип от Брезел под 100 лева ..... няма нужда от ремап ..няма да слага турбо или да сменя дюзи......
прочети всичко което съм написал .. сметни го.. и ще разбереш
махаш катализатора и слагаш тръба.. крайно гърне (неспорт ли ще сложиш ?) кабели свещи чип работа .. едни нови хубави гуми..
абф се продаде във форума за 600лв от блъсната кола ...
а за 2-те хиляди лева.. дават ми вр6 за 1500 СЪС СКОРОСТИ ЕЛЕКТРОНИКА и всичко останало нужно за монтаж (без предната греда за тампона) + лев да го регистрираш...
според мен ако ги даде тези пари ще има един хубав ПБ .. и то що годе вървящ .. но това си е мое мнение