Запълване на дупки с кит !

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 09 юни 2005 22:44

Един съвет от мен...консултирай се с колегите от Опел Клуб как "лекуват" ръждопроводчетата :wink:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 11 юни 2005 10:04

logite4a написа:ама всъщност това лепило може ли да запълва дупки?Сега гледам в интернет , че има различни видове...на мен ми трябва точно това с течния метал...ама де да го знам кое е ... :? аз като ида на Метро ще огледам внимателно ! и ще пиша.... :)

Има такова на Локтайт и се нарича Магическа стомана.Мога в понеделник да ти дам точният номер и цената му.

Потребителски аватар
logite4a
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот logite4a » Нед 12 юни 2005 19:39

ooo супер! Ами какво представлява това нещо? Магическа стомана ??? Аз на полото нямам ражда,ама искам да го предпазя от нея...щото избие ли ръжди4ката,трудно се оправя ...А като се боядиса колата все пак боята ще спре ли малко ръждата ??? Така съм чувал ??? Верно ли ?

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sachko » Нед 12 юни 2005 20:51

logite4a написа:Абе да ви кажа дупките не са много големи...Най-голямата е 2 см...нея още не сам я китнал...става въпрос за дупката където стои дясната чистачка(защото направих само една)

Ами тази дупка се запалва много успе6но с тапа от Пещерска (серизоно говоря) само трябва да вкара6 малко ваображение , да я поорежеш малко и да и изстаржеш грозденцето и винпрома от горе ...ина4е ляга сяка6 тапата с слагана в завода:) :roll: :oops:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”