Възможно ли е да се сложат безпроблемно без да се сменя окачването. Питам че през повечето време си товаря колата сериозно

GTIteam написа:Предлагат ми хубави 17ки на прилична цена с 40 гуми и се чудя дали да ги вземам? Проблема е че според мене че като седнат отзад 2ма човека гумите ще опрат в калниците ( с нормално ГТИ окачване съм).
Възможно ли е да се сложат безпроблемно без да се сменя окачването. Питам че през повечето време си товаря колата сериозно
GTIteam написа:Предлагат ми хубави 17ки на прилична цена с 40 гуми и се чудя дали да ги вземам? Проблема е че според мене че като седнат отзад 2ма човека гумите ще опрат в калниците ( с нормално ГТИ окачване съм).
viktorus написа:Колега от 5 години карам с 215/40/17 но съм със спортно окачване с 5 човека и багаж към морето не мръдна и с 1 сантиметър и дупките не влиаят но окачването.........и бъбреците!!!!!!!!!!!
madcap написа:аз съм сега със 16" и ми опират от всякаде, предните калници вече са . . .
иначе става, както каза със по ниски гуми и подготвени калници мисля че ще стане
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта