Смяна на консумативи за GOLF 3 GTI
- GTI_VW
- Автомобил: Golf 3 GTI 1993
- Двигател: 2.0 115hp 2E
- Контакти:
Смяна на консумативи за GOLF 3 GTI
Здравейте на всички от два денa съм собственик на GOLF 3 GTI, 2000 куб. 115к. Това ми е първата кола и се надявам тука да намеря доста полезна информация. Първия ми въпрос е какви масла, филтри и ремъци трябва да си закупя. Втория ми въпрос е имали някъде във форума обяснено как се сменя съединител. И трети последен въпрос техническо ръководство за автомобила.
Последна промяна от GTI_VW на Вто 19 юни 2007 0:52, променено общо 1 път.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
"Честито, братле, купил си си много добра машина!! аз карам такъв от почти година и съм много доволен, за сега. Значи за маслата и филтрите трябва д аотидеш в някой от големите матазини и по каталог ще ти ги намерят. Според мен е по-добре да си ходиш н амайстор з апо-сериозните ремонти, понеже въпреки че е старичък има доста електроники и сложнотии по него. Иначе книга за голф можеш да си намериш от книжарниците. успех с машината!

- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Добре дошъл
Поразрови се с търсачката, има доста изписано относно масла, филтри и ремъци.Има анкети и енциклопедии .
Масло ... Мотул , Кастрол ( според анкети, тези са предпочитани от хората във форума)
Ремъци ... Gates, Dayco, Contitech.
Ролки ... Ina
В раздела "Полезни връзки и статии" можеш да намериш .pdf ръководство за Голф.
Поразгледай този сайт http://www.volkswagen.msk.ru

Масло ... Мотул , Кастрол ( според анкети, тези са предпочитани от хората във форума)
Ролки ... Ina
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
bobcho написа:Добре дошълПоразрови се с търсачката, има доста изписано относно масла, филтри и ремъци.Има анкети и енциклопедии .
Ролки ... Ina
всичко горенаписано ДА...без ролки INA!!!!!!
пълно е с фалшификати(2 смених за 1500 км!!!-----амаааааан!).....вземаш ролка SKF и караш спокойно
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
много правилноGTI_VW написа:Благодаря ти за мнението не ми се иска да слагам буклуци и даходя през месец два на майстор

офффф/сори колега/:кажете ако си сложа газ ще имам ли проблеми-дебитомер..ала бала...говоря за нормална газова уредба не за газов инж. ???

- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не мъчи колата
Не мъчи колата с 95.От известно време карам с 100 на OMV а днес сложих V-Power Racing от Shell.КОРЕННА РАЗЛИКА.
И гори по-вече защото я стъпвам много и ме кефи,но ако си по-въздържан може и икономия да направиш.Говорим за разлика 0.24лв/литър.
И гори по-вече защото я стъпвам много и ме кефи,но ако си по-въздържан може и икономия да направиш.Говорим за разлика 0.24лв/литър.
- bobchosi
- Автомобил:
- Двигател:
Спортни филтри
Издирвах каде ли не спортни филтри за GTI 2.0 115hp ударих на камък. Дайте съвет каде има и кви цени са.
- GTI_VW
- Контакти:
Re: Не мъчи колата
За сега ще я карам с 95 понеже имам да давам още малко парички за тази кола, но при първа възможност ще послушам съвета ти и ще пробвам друг бензин.iurimil написа:Не мъчи колата с 95.От известно време карам с 100 на OMV а днес сложих V-Power Racing от Shell.КОРЕННА РАЗЛИКА.

- GTI_VW
- Контакти:
Re: Спортни филтри
И аз не знам къде се продават но ако намеря някъде ще те имам в предвид.bobchosi написа:Издирвах каде ли не спортни филтри за GTI 2.0 115hp ударих на камък. Дайте съвет каде има и кви цени са.

- bobchosi
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси КолегаGTI_VW написа:И аз не знам къде се продават но ако намеря някъде ще те имам в предвид.bobchosi написа:Издирвах каде ли не спортни филтри за GTI 2.0 115hp ударих на камък. Дайте съвет каде има и кви цени са.

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobchosi написа:Мерси КолегаGTI_VW написа:И аз не знам къде се продават но ако намеря някъде ще те имам в предвид.bobchosi написа:Издирвах каде ли не спортни филтри за GTI 2.0 115hp ударих на камък. Дайте съвет каде има и кви цени са.
Провери в ИнПас 56, дилър са на KN Filters

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”