Голф 3 двигатели?!
- bravehart
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 двигатели?!
Здравейте момчета. аз искам да питам за тия двигатели 1.8 90 КС и 1.8 синхро 90 КС Разликата в ускорението е огромна а в двигателите не виждам разлика?! Какво означава това синхро а и интерколера за какво служи? И да питам защо не ги харесвате Голф 3 1,6i 101 КС?! Някой има ли представа какъв разход дава тоя звяр
) Аз съм се спрял на ТДИ 90 КС. Тука някой беше сложил един линк за всички двигатели на Голф 3 ако някой знае каде е и ако може да ми го прати ще съм много благодарен
) че неможах да го намеря 
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
я малко разсъждения и творческо мислене ...като цъкнем на motoren на линка дето е дал колегата излиза това ....
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=124
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=124
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
разликата е такава за6тото единият е по тежак от другият ...и плус това до колкото знам предавателните 4исла на скоростните кутии се разли4ават .заради двиното предаване.....интерколер се слага само на турбо автомобили .........за да охлажда въздуха които постъпва в турбото .......на 3 -тия вапрос ===аз карам 1.6 101 к.с и см много доволен макар 4е е от италия.... врътнах му ве4е 80000 км и нямам проблеми с него ...средно за 4асти и консумативи ми излиза 3.4 стотинки на км ....без бензина ....да ..разхода е малко голям наистина 10.. 11 = градско но .....кефът цена ня
ма
)))
ма - bravehart
- Автомобил:
- Двигател:
лелееее как ще е голям разхода бе те всички харчат 10 на сто градско
)) Ама ако искам газ трябва газов инжекцион нали
А на теб колко ти излезе колата да я докараш от италия и по специално там на каква най-цена може да се купи Голф 3 естествено да не е ударен или разбит. Има ли някаде където да видя означението на 1,8 Синхро предполагам че е ADZ нали? Имаш ли представа колко му дават на 1.6 101 к.с. за ускорение от 0 до 100?! Аз щото искам двигател между 75 и 110к.с. без значение дизел или бензин 
- bravehart
- Автомобил:
- Двигател:
Аха и аз така си мислех
А ти с твойто АФТ имаш ли някакви проблеми. Частите по ли са му скъпи? Те разправят че в Швейцария и Холандия били най здрави колите ама там са бая скъпи. От друга страна ако се купи от бг всичко ще и е платено. Ама кола дето е карана от друг българин не ми се ще да взимам като гледам какво става по светофарите в София 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”