Проблем с климатика-Решено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с климатика-Решено
Здравейте.Имам голям проблем.Не е болка за умиране ама ме тревожи.На другата кола от климатика изтича газ.от какво може да е.Карах го на поправка.Оправиха го за един ден и пак така стана.Помогнете ми.То не изтича чак цялата бутилка но вътре като си стои6 спокоино не мирише,но когато включи6 климатика замирисва на газ
Последна промяна от DTS-GOLF 4 на Чет 26 юли 2007 9:28, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
отговор
Колата е на леля ми.Много е яка.Малко е старичка Г3-1992г.Ама е мн. добре.Иначе баща ми има Венто.Та те са еднакви.Г3=Г3 седан
-
- Автомобил:
- Двигател:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Проблем с климатика
DTS-GOLF 4 написа:Здравейте.Имам голям проблем.Не е болка за умиране ама ме тревожи.На другата кола от климатика изтича газ.от какво може да е.Карах го на поправка.Оправиха го за един ден и пак така стана.Помогнете ми.То не изтича чак цялата бутилка но вътре като си стои6 спокоино не мирише,но когато включи6 климатика замирисва на газ
Колега, сигурен ли си че е климатика?
Фреон и Пропан-Бутан са две различни понятия /фреона е без мириз/

-
- Автомобил:
- Двигател:
ГАЗ
Колата има газова уретба .Сигурен съм че мирише на газ.А за фреон незнам какво е това ,а и щом казвате че няма мирис неможе да е фреон щот климатика като се пусне вуни на газ.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
[quote="DTS-GOLF 4"]Здравейте.Имам голям проблем.Не е болка за умиране ама ме тревожи.На другата кола от климатика изтича газ.от какво може да е.Карах го на поправка.Оправиха го за един ден и пак така стана.Помогнете ми.То не изтича чак цялата бутилка но вътре като си стои6 спокоино не мирише,но когато включи6 климатика замирисва на газ[/quote]
абе този ,който ти е монтирал газовото да не е пенсиониран военнослужещ от Освиенцим или Бухенвалд?????Я внимавай с този газ колата ти да не заприлича на Крематориум,че тогава е голямата беля!!!
А ти обичаш ли да пушиш в колата....я почерпи тъщата с една цигара докато я возиш...и слез за малко !
абе този ,който ти е монтирал газовото да не е пенсиониран военнослужещ от Освиенцим или Бухенвалд?????Я внимавай с този газ колата ти да не заприлича на Крематориум,че тогава е голямата беля!!!
А ти обичаш ли да пушиш в колата....я почерпи тъщата с една цигара докато я возиш...и слез за малко !
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Няма спирка колегата Жокерjoker написа:DTS-GOLF 4 написа:Здравейте.Имам голям проблем.Не е болка за умиране ама ме тревожи.На другата кола от климатика изтича газ.от какво може да е.Карах го на поправка.Оправиха го за един ден и пак така стана.Помогнете ми.То не изтича чак цялата бутилка но вътре като си стои6 спокоино не мирише,но когато включи6 климатика замирисва на газ[/quote]

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”