За мръсни автомобили на трасето- минаване през бокса! Без право на дозареждане и смяна на гуми!
На нас не ни се ходеше толкова далече,пък и нямаме карти.... Но пък го свършихме в Шела на Пещерско(до прелеза) чакането е част от подготовката за събора.... Но пък според мен си заслужава! Остава утре да има и успехи....
Още една сбирка отмина... май ще чакаме следващата.много се надявам хора които не са идвали,да се престрашат да дойдат.Пък и след това сядаме на мухабет и биричка с мръвчоци.... Някои се занимаваха с процеса-слагане на организационни стикери.
Ето малко снимки от срещата която проведохме на 01.03.2007г. в ресторант "Чановете" - Смолянската, Чепеларската и Пловдивската група.
Извинявам се за зъкаснението на снимките, но ги бях забравил и днес съвсем случайно ги видях
Ако не е това темата за качването на снимките, нека някой да ги премести там, където трябва
Аз да пусна как завърши срещата като се прибрахме от хубавата сбирка която се получи в Стамболийски.Решихме да отдседнем на Лукойла до зала строител,но за съжаление останахме само това:
а за главния модератор на снимките и клипа с основния герой Тр....а,молим Неро да се постарай малко по бързичко с пускането,а не да се оправдава с някакво си осветяване което не е познато на цифровите фотоапарати
довечера ще мина за 5-10 мин, че в 19ч. трябва да съм на друго място.
предадох от когото каквото трябваше на Роси,
а тя праща на всички познати поздрави и и още нещо.
а който е позабравил ей го шефа снимката е от телефон и се извинявам за лошото качество.
и само чух тоя звук ... и как дръпна до 5000 оборота...
който ме познава знае, че GTI ми е слабост.
какво повече да кажа: поздравления за избора, Илийка!