Дата за Събора на връх рожен
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ммммда.....
Бях гласувал още в началото на темата за 01., ама от личен опит знам, че сватбите са сериозно нещо!
Значи остават 2 варианта:
1. Да навиеш жената да си направите сватбено пътешествие! (ама честно и почтенно да й кажеш къде ще е то). А, че на Рожен, и въобще в Родопите ще й хареса - ГАРАНТИРАМ!!! След това можете да искарате и 1 седмица на Пампорово.
2. Да сменим датата, ако булката не се навие!
Stefanе, мога ли да помагам нещо за организацията?
Бях гласувал още в началото на темата за 01., ама от личен опит знам, че сватбите са сериозно нещо!

Значи остават 2 варианта:
1. Да навиеш жената да си направите сватбено пътешествие! (ама честно и почтенно да й кажеш къде ще е то). А, че на Рожен, и въобще в Родопите ще й хареса - ГАРАНТИРАМ!!! След това можете да искарате и 1 седмица на Пампорово.
2. Да сменим датата, ако булката не се навие!
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
radotom написа:2. Да сменим датата, ако булката не се навие!
Естествено, че ако трябва ще променим датата

radotom, мисля че няма да има нужда от помощ за организацията. Това което зависи от нас ще го направим

Идеята на този събор е да се видим, да хапнем и да пийнем заедно, да си видим скъпите колички които ни събират

Ако някой има друго нещо напредвид, може да го сподели. Само предложения не се приемат, който предложи нещо трябва да има идея как ще стане и кой ще го направи.
Драг състезания няма да има

- radotom
- Модератор
Stefan написа:Драг състезания няма да има![]()
![]()
А предложение за Дринк състезания?
Решението:
Известно време (3 месеца) работех в "Каменица", та са ми останали 2-3 добри и полезни познанства.
Всеки месец на работещите там им се полагат по 2 каси бира безплатно. Много от хората продават купончетата за по 10лв., че и по-малко.
Като се замисля, в Пассата влизат 10 каси... Те и повече влизат, ама ако съм с малките (надявам се) ще трябва и място за детска количка.
Beks-а за Лило от там дойде

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ей готово сичко е измислено за събора колкото до Краси ако иска да предложи на жена си да си сменат дата на сватбата и така да дойде с оня черния бързак 

Последна промяна от MITKO_DVD на Нед 24 юни 2007 21:27, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
MITKO_DVD написа: колкото до Краси ако иска да предложи н аженаси да си сменат дата на сватбата
Хммм... Митко... ти, дето си бивш републикански по еди какво си... и дето ти е такава миличка женичката... би ли се престрашил да й предложиш да смените датата, на която сте се разбрали да идете на гости при 'мама'? Нейната?
Питам и отговор не искам

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
radotom написа:MITKO_DVD написа: колкото до Краси ако иска да предложи на жена си да си сменат дата на сватбата
Хммм... Митко... ти, дето си бивш републикански по еди какво си... и дето ти е такава миличка женичката... би ли се престрашил да й предложиш да смените датата, на която сте се разбрали да идете на гости при 'мама'? Нейната?
Питам и отговор не искам![]()
Абе за престрашването ще се реша ама за последствията незнам кви ша бъдат,най много един да ми вкарат у пърлицата и да ме гледат на криво ден два,ама кво толкоз

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
neon написа:Момчета ( и момичета), показах темата на жената, и след като видя отношението Ви към мен нямаше начин да не кандиса да дойдем! Ще направя всичко възможно да бъда при вас на 1-ви следобяд! Благодаря Ви за подкрепата и отношението- трогнахте ме!
Браво,радвам се,че се е съгласила.

Айде пък на първи ще се запознаем.

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neon написа:Момчета ( и момичета), показах темата на жената, и след като видя отношението Ви към мен нямаше начин да не кандиса да дойдем! Ще направя всичко възможно да бъда при вас на 1-ви следобяд! Благодаря Ви за подкрепата и отношението- трогнахте ме!
А така

Трябваше направо да и кажеш че идваш при нас и нямаше да има проблеми

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател: