Екстри или мощност?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:това за каква кола е?
Понеже пича с 5-цата не иска (за сега) да смъква от цената, погледнах пак към единствената друга прилична алтернатива, тоест Опел Астра GTC
1.6/115 коня мога да го взема за 33 с кожен салон, би-ксенон + още доста неща (виж в първия пост). За 33 хилки ми се връзва пак Астрата 1.8/ 140 коня, обаче без кожа, ксенон и с разход градско от около 13-14/100 бензинче. Да уточня, кожения салон при Астрата не е глезотия, а май се оказва необходимост. Нормалните седалки са супер гадни все едно седя на пейка в парка. При по дълго каране си е направо кошмар

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ами тогава зависи какъв стил на шофиране имаш... Аз като карам кола 1.6, разходът й винаги е по-голям от 1.8, защото съм нон-стоп на педала до ламарината.
Sir T има голф 4 1.8Т и голф 4 1.6 и в една тема беше писал, че 1.6 му дава по-висок разход също, когато го кара той. Като го кара жена му - друга бира.
Така че всичко си е до стил на каране. Един мой приятел като караше мойта кола известно време се оказа, че е доста икономична всъщност...
Sir T има голф 4 1.8Т и голф 4 1.6 и в една тема беше писал, че 1.6 му дава по-висок разход също, когато го кара той. Като го кара жена му - друга бира.
Така че всичко си е до стил на каране. Един мой приятел като караше мойта кола известно време се оказа, че е доста икономична всъщност...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Много неща могат да се кажат на тая тема и все верни/особенно за разхода дето спомена ВЛАД777/,но в случея бех избрал тая с екстрите пък после я чипче,генерацийка и т.н.Не виждам смисъл да си купиш нова кола а тя да е "гол охлюв".Пък специално и за двата мотора нето единия нито другия не е върха на сладоледа като мощност така ,че не виждам смисъл да загърбвяш екстрите.Странно е обаче що не додадеш някой лев за екстри+1,8 -тва е най-доброто все пк не копуваш всеки ден нова кола
P.S.Да си купиш нова кола с климатик вместо климатроник също е много потресаващо за мен.

P.S.Да си купиш нова кола с климатик вместо климатроник също е много потресаващо за мен.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”