Коя според вас е най-красивата кола?
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ами най-малко трябва да се отбележи предния капак от Ланча Делта Интеграле. .. .. .. къв тунинг е това!?
Последна промяна от brabus на Пон 25 юни 2007 16:59, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:чудно ми е как става така че хората все още не виждат колко работи са направени по голфа на Росен (номер 1 в анкетата) и го оприличават за сток![]()
![]()
Сигурно и моята като я направя ще има приказки .... е една боя в/у сток кола
![]()

Също съм на твоето мнение и за мен най-голямото майсторство е да направиш колата така, че семкаджията (или фена на кича) да си мисли, че колата е почти сток и да не може да разбере какво е правено по нея

Тука като гледам голяма част от пишещите са фенове на кича и летящите чинии, ама не може да им се сърдим, ще мине време и ще им дойде акъла.

А за феновете на тунинга тип Fast & Ridiculous Шпойлери и пластмасови лайна да отбележа, че по зеления ПЛ са правени много повече неща и има повече външни намеси от летящите чинии накичени със спойлери, брони и други лайна от стъклопласт.

Кофти ми е да го кажа (и някой сигурно ще ме опрекне), ама за съжаление все още селенията (или селския вкус) е преобладаваща по отношение на оптичния тунинг, въпреки, че има страшно много добре и грамотно направени коли, масата все още се кефи на летящи чинии.
То за това ни е и такова положението

Хубавото, е че се върви в правилната посока и грамотно направените коли стават все повече и повече.

Сега сигурно някой ще напише, че съм тъпак, ама това ми е мнението и си държа на него.

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
niikoo_1 написа:alpine написа:чудно ми е как става така че хората все още не виждат колко работи са направени по голфа на Росен (номер 1 в анкетата) и го оприличават за сток![]()
![]()
Сигурно и моята като я направя ще има приказки .... е една боя в/у сток кола
![]()
![]()
Също съм на твоето мнение и за мен най-голямото майсторство е да направиш колата така, че семкаджията (или фена на кича) да си мисли, че колата е почти сток и да не може да разбере какво е правено по нея![]()
Тука като гледам голяма част от пишещите са фенове на кича и летящите чинии, ама не може да им се сърдим, ще мине време и ще им дойде акъла.
А за феновете на тунинга тип Fast & Ridiculous Шпойлери и пластмасови лайна да отбележа, че по зеления ПЛ са правени много повече неща и има повече външни намеси от летящите чинии накичени със спойлери, брони и други лайна от стъклопласт.
Кофти ми е да го кажа (и някой сигурно ще ме опрекне), ама за съжаление все още селенията (или селския вкус) е преобладаваща по отношение на оптичния тунинг, въпреки, че има страшно много добре и грамотно направени коли, масата все още се кефи на летящи чинии.
То за това ни е и такова положениетощото селения е до шия и е повсевместно разпространена.
Хубавото, е че се върви в правилната посока и грамотно направените коли стават все повече и повече.![]()
Сега сигурно някой ще напише, че съм тъпак, ама това ми е мнението и си държа на него.
Без да се сърдиш, но така като ти прочетох поста и за секунда-две се заблудих, че съм попаднал в британския форум на аристократите-собственици на Бентли (преди да я купят от VW Group) и пушейки пури и пиейки скоч (мноооого отлежал) се възмущават как новия собственик на марката се гаври с традициите!
Ако не си наясно, да ти го кажа - това е форум на VW, а VW произвеждат Golf - най-тунингования автомобил в Европа. Това, че в България "селски тунинг" се прави от стъклопласт е друга бира, но истината е, че в каталога на всеки ТУНИНГ производител (като започнем от "селяните" Хелла та чак до "ABT") в графата Golf от всяко едно поколение има ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ артиколи от всеки друг автопроизводител!!! Задай си въпроса ЗАЩО?
И за да сме наясно - и аз съм виждал доооста кичозни простотии и безвкусици, но истината е, че ТУНИНГ може и да е доста скъп и качествено направен автомобил, който няма нищо общо със "Сток"-а!
Айде със здраве

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
POLO GTI написа:колегата angel_georgiev чете между редовете
Не е така! Просто колегата не е прав да изразява толкова крайно мнение за чуждия вкус! Разбирам това, че на него предложения вариянт 1 му допада най-много и има право да изрази подкрепата си, но толкова грубо да хули вкуса на другите - не го оправдавам

Re: ре
angel_georgiev написа:Не е така! Просто колегата не е прав да изразява толкова крайно мнение за чуждия вкус! Разбирам това, че на него предложения вариянт 1 му допада най-много и има право да изрази подкрепата си, но толкова грубо да хули вкуса на другите - не го оправдавам
Ти не го разбра какво иска да каже, затова казах че четеш между редовете...прочети го пак и се замисли

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Що пък да не хули.Тва е единственото обосновано мнение дет съм чул в тая темя и без страх да засегне някой.Досега всичик защити на хулените от него коли са:Важното е човека да си я харесва/така майките учат дъщерите си когато са дебели пъпчиви тинейджърки/ и виж колко труд е вложил/тва пък съвсем не го коментирам/ и ,че всеки си имал вкус/то ако беше до личен вкус що изобщо си я показват
/

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Rabbit_TDI написа:Що пък да не хули.Тва е единственото обосновано мнение дет съм чул в тая темя и без страх да засегне някой.Досега всичик защити на хулените от него коли са:Важното е човека да си я харесва/така майките учат дъщерите си когато са дебели пъпчиви тинейджърки/ и виж колко труд е вложил/тва пък съвсем не го коментирам/ и ,че всеки си имал вкус/то ако беше до личен вкус що изобщо си я показват/
Моето мнение и на мен ми изглежда съвсем необосновано

Аз казах, че съм против кича, но не и против гадните нападки. Някой като се е поовлякъл и не се е получило съвсем естетично дайте да го накараме да се чувства още по-зле, та дано да задоволим собственото си ЕГО

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
angel_georgiev написа:Rabbit_TDI написа:Що пък да не хули.Тва е единственото обосновано мнение дет съм чул в тая темя и без страх да засегне някой.Досега всичик защити на хулените от него коли са:Важното е човека да си я харесва/така майките учат дъщерите си когато са дебели пъпчиви тинейджърки/ и виж колко труд е вложил/тва пък съвсем не го коментирам/ и ,че всеки си имал вкус/то ако беше до личен вкус що изобщо си я показват/
Моето мнение и на мен ми изглежда съвсем необосновано![]()
Аз казах, че съм против кича, но не и против гадните нападки. Някой като се е поовлякъл и не се е получило съвсем естетично дайте да го накараме да се чувства още по-зле, та дано да задоволим собственото си ЕГО
Съгласен ама кажи един довод защо смяташ ,че колата му е добра

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:angel_georgiev написа:Rabbit_TDI написа:Що пък да не хули.Тва е единственото обосновано мнение дет съм чул в тая темя и без страх да засегне някой.Досега всичик защити на хулените от него коли са:Важното е човека да си я харесва/така майките учат дъщерите си когато са дебели пъпчиви тинейджърки/ и виж колко труд е вложил/тва пък съвсем не го коментирам/ и ,че всеки си имал вкус/то ако беше до личен вкус що изобщо си я показват/
Моето мнение и на мен ми изглежда съвсем необосновано![]()
Съгласен ама кажи един довод защо смяташ ,че колата му е добраНезнам кое е по-лошо да кажеш на някой в очите че нещата не са ОК ,или да го подкрепиш в "преебавката му"
Отговора според мен е: зависи от човека и случая