Здравейте, специално се регистрирах в този сайт, защото имам спешна нужда от помощ и упътване. След катастрофа, моя голф е вече възстановен, остана да се сменят шарнир и 2та тампона, искам да ви питам къде и колко мога да ги намеря. Също така трябва да взема и ново вентилаторче на парното. Мерси на всички предварително.
П.С. Трябват ми и гумени уплътнения за 4 вратка на вратите, и на гюрука, сега по големите дъждове е протекъл.
различни части за Golf 2 - цени?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей
Аз пазарувам предимно от Euro07 и съм доволен. Не си спомням точно цената но шарнирния болт, беше някъде около 16 лв, а тампоните( ако става въпрос за макферсони) пак около 16 лв. Вентилаторчето беше някъде около 100 лв. На твоето какво му е? Не може ли да се ремонтира? За гумените уплътнения бях чел някъде че се намират трудно.

Аз пазарувам предимно от Euro07 и съм доволен. Не си спомням точно цената но шарнирния болт, беше някъде около 16 лв, а тампоните( ако става въпрос за макферсони) пак около 16 лв. Вентилаторчето беше някъде около 100 лв. На твоето какво му е? Не може ли да се ремонтира? За гумените уплътнения бях чел някъде че се намират трудно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”