Щерката иска да си купува кола в която може спокойно да се вози бебешка количка.
Тъй като Пасата е излишно голям се ориентирах към А3 или Голф4.Пише че са на едно и също шаси, по какво се различават, багажника дали е еднакъв?

Голф4 и Ауди АЗ-прилики и разлики
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колегата е прав, че мястото не стига. Не знам в сгънат вид дали ще се събере в голф 4 лимозина тази количка. Предполагам, че на щерката комби ще и се види голяма. Добър вариант е и голф 4 на 105к.с. иконимична, подвижна и леко форсирана. Но ако върши работа багажника. Отидете до горубляне да мерите размерите. Най-добре да вземете колата от германия!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
lrlmodo написа:Аудито вози по-твърдо и е с по-високо качество на изпълнение.
По-скъпо е
Аз не съм имал Ауди 3 и не съм се возил на такава,ама това първото истина ли е ,че вози по-твърдо от Голф 4????Не е обратно?
А едни колега спомена за Октавия-комби......ееееех много ги харесвам страхотен багажник и място колкото щеш ....ама много пари бе!
Другия вариант като съчетание на обем на багажника(все пък детска количка ще се слага ) и сравнителна компактност на колата е Фабия-комби....ако някога си купя ново кола такава ще е...или Шкода Roomster(слага VW-Caddy в малкия си джоб!).....
Ама и аз се размечтах.....може да ги имам ама в някой друг живот......
оспамих темата......SORRY!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
с риск да се повторя ще кажа, че най евтиния и разумен вариант е голф 4- лимозина на 105к.с плюс детска седалка, стига в сгънат вид да се събира количката в багажника. Каквото и да вземете от шкода и vw-няма да сбъркате. НО щом ще ги дава зетя пари може и някой последен модел джип да и вземе на щерката

-
- Автомобил:
- Двигател:
йориПоШорти написа:с риск да се повторя ще кажа, че най евтиния и разумен вариант е голф 4- лимозина на 105к.с плюс детска седалка, стига в сгънат вид да се събира количката в багажника. Каквото и да вземете от шкода и vw-няма да сбъркате. НО щом ще ги дава зетя пари може и някой последен модел джип да и вземе на щерката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
105 коня

Ако ще плащам по-високия данък мощността ще е поне 130-150.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”