оня ден имах 10 литра нафта някаде в резервоара.отидох на омв и викам до горе,отивам да плащам оня сложил 42 литра,и ся съм минал 150 километра а стрелката на резервоара не помрадва от максимума.зех да си мисля че се е развалила нещо или оня е напалнил до капачката и ....
някой с подобен проблем? и с готов отговор има ли?
за резервоара догоре
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Ха, това не е проблем, а може само да те радва. Аз като напълня до горе, на извънградско минавам 200 км преди да мръдне стрелката, естествено ако е догоре с обезвъздушаване.
е да ама мойта гори 10 и за тези килмотери са 15 литра.може ли да побере толкова,а пак оня на омв то ше му чупя забите следвашия път
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги можеш да събереш повече от тези литри, които по принцип ти е резервоара. Моята Ибиза има същия като твоя резервоар като обем и съм я пълнил с 10-12 литра повече - такава валянка вдигнах на една бензиностанция, дойде управителя, собственика, голяма лудница стана. После си засякох разхода и то излезе всичко нормално
. Та, и при тебе сигурно така е станало.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:playboy_usa написа:dobrinb написа:Полото ли гори 10? А иначе и при мен след 200 - 220 км. са си точно 15 литра.
полото да.нали имат някаф дефект фабричен
Фабричен дефект - то трябва да е с още един двигател за да гори толкова. Предполагам е обсъждано, ама ходил ли си където трябва...?
ами поне на 5 майстора съм ходил.и никой не мои и не знае,някой ако има идея каде да отида,от бс съм.мислех ве4е и в сервиза на ваген да отида,ама сигурно и от там ше ме върнат
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FreeSpirit
- Автомобил:
- Двигател:
Как пак не ха на бас ,че 10 на сто е и моя разход с 1 мотор 1.6 не с 2броя и не е до филтри било ваздушни бензинови и така нататака а всичко идва от крачето което натиска педала.По книшките пише ,че може да ти падне разхода с 5 макс 10% и то ако изпалниш 5 ,6 смешни неща да зареждаш по повече на рядко да спестиш от изпаряване,да караш до 2500 оборота саответно тва ти е около 90км. на 5-та и сащо така като трябва да спираш да става плавно и от далеч и други подобни смехории които никога не са преложими.Караи и не се претесняваи че 10 на 100 е ненормален разход за поло недеи да ходиш да даваш кинти на маистори вадушния сменяи с маслото.И аз мисля че задрастен филтър не дига 3 л. на 100.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”