Релна ли е цена от 100 лв. за каре(вътрешно) за ГОЛФ 2 D 1.6 и 25 лв за маншон. Цената ми бе поискана в едно "сервизче"? Не се ли продават заедно? Звънях на произволен магазин и там ми казаха 55 лв за датско каре!?
Предварително благодаря на отзовалите се на питането ми.

КАРЕ ЗА ГОЛФ 2
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
vit_autosofia написа:joker написа:А защо не потърсиш от морга...нашите карета са бая здравички и шанса да намериш читаво(а може и да се окаже по-здраво от някой италиански боклук) е много голям......
Бате стига си лютил супата де![]()
![]()
![]()
Подобни части втора употреба лично аз не бих си купил.
Може би си прав имаш повече наблюдения,аз каре не съм вземал от морга,защото не ми се е налагало да сменям каре.Просто ръзсъждавам така...
1.Каретата на Голфа са може би едни от най-здравите и траят дълго-това е важно за части втора ръка.
2.Вероятността карето да е напълно оригинално заводско(т.е. с максимално качество) е почти 100%
3.Разбитото каре може лесно да се отдиференцира без да се налага монтаж(сиреч излишен труд и пари естествено)
4.Цената е по-ниска(но това не е най-важното!!!
Ако някои от разсъжденията ми са грешни моля поправи ме ...чисто приятелска молба за да не се набутам ако не дай - Бог се налага да сменям карета
Само пак не ме задявай,че се правя на многознайко.......далеч съм от тома понятие.......
Последна промяна от joker на Сря 27 юни 2007 10:20, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”