сравнение между нонда акорд1.8(2000г) и vw bora2.0(2000г
-
- Автомобил:
- Двигател:
сравнение между нонда акорд1.8(2000г) и vw bora2.0(2000г
привет на всички. Моля да направите сравнение между нонда акорд1.8(2000г) и vw bora2.0(2000г).Напишете +и- на двата модела.Благодаря предварително
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само да кажа,че едно приятелче има Мазда 323Ф 97 година ... та скоро м,у изпуснаха задните амортисьори и цената беше мноо весела ... 280лв бройката!
Добре че намерихме един познат който му ги донесе за 350лв от Гърция ... иначе .. колите на Японците са много хубави и не а чак толкожа икономични колкото казват!
Аз бих избрал Бората!
Ама ако ме пита някой бих си взел на лизинг новият Сивик!
НЯМА ДРУГА ТАКАВА КОЛА!!!

Аз бих избрал Бората!

Ама ако ме пита някой бих си взел на лизинг новият Сивик!

Като за начало това са автомобили от различни класове и сравнението между тях не е особено уместно.За да е коректно сравнението трябва акорда да се сравнява с пасат,а бората с хонда сивик седан.И в двата случая ФВ ми допада повече като визия и интериор,който при ФВ според мен е доста по-стилен и изглежда направен от по-качествени материали отколкото при хонда/малко са според мен колите ,които са с по-безличен дизайн и с по -отвратителен интериор от сивика седан от предните поколения/.За сметка на това ако се вярва на статистиката хондата е доста по-безпроблемен като техника автомобил.При бензиновите мотори според мен хонда има превес по отношение на здравина/вървене /икономичност при по-масовите двигатели / . При дизелите ФВ са без конкуренция ,тъй като през 2000 г. хонда още не бяха измислили супердизела 2.2 i-cdti който използват при актуалните си в момента модели.В конкретния случай акорда е с по-голямо и просторно купе с по-мощен двигател 1.8 -136 к.с срещу 2.0- 115 к.с.Бората пък е далеч по-симпатичния автомобил и на мен лично ми харесва във всяко едно отношение доста повече от хонда акорд 2000 г. особено ако е и с 1.8Т и за миг няма да се замисля за друга кола.Та ако искаш голяма безлична кола със зле изглеждащ интериор и безпроблемен и икономичен бензинов мотор акорда е твоят автомобил.Иначе ако искаш стилен компактен седан с приятен интериор и са ти достатъчни 115 к.с. бората .Успех в избора и купуването !
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Boqnskiq_Maistor
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”