Гадни Тинейджери!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 26 юни 2007 12:34

zdrash написа:
bobo7 написа:еми като се скрънцате за каско, нема да се оплаквате!

е каското кво те оправя - за нерви и 1 седмица без кола ( щото мойта като я одраха чаках толкова) не съм чул да плащат.
пък и копелето с ключа утре пак ще дере.
едно време ги пращаха да чукат павета ама сега.....
е ама некой друг ти я плаща!
Нищо не съм казал са хилиганите!
такаче..........

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 26 юни 2007 12:40

При всички положения каското му е майката. Плащаш за да ти дреме.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 26 юни 2007 14:23

Милослав написа:А бе Радо и ти си прав, ама ще им е*а майката - това ако го хвана ти казвам толко бой ще отнесе че няма да си помисли повече - откъде накъде ще дойде някой да ужули това за което аз съм плащал - мнго ги мразя такива ей!

Напълно съм съгласен с теб, кви са те, че да ти посягат на имушеството. В Америка като те хванат в чужда собственост, не бой ами направо ще те гръмнат, а тука хваштат го, че краде кола а той ще им разправя, че е влезнал на сушина за да не се намокри от дъжда :dontknow:

Така ще е като няма закони. Ако го хванеш го пребиваш :076: и се молиш някой да не те види, че иначе теб ще те изкарат виновен за цялата работа :screwy

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Re: Гадни Тинейджери!!!

Мнениеот batmilko » Вто 26 юни 2007 19:00

Varbona написа:А това за мафията и саморазправата просто не вярвам, че го чета :shock
За една тенекия :предавам се

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 26 юни 2007 20:01

Предлагам ви алтернативен вариант - гараж- (че) ..... моето го правих на почивки 2 месеца, сега пасатора си спи в него , постояно ми го боядисват с графити и драсканици и чат пат някоя клечка в катинара , която засега жена ми измъква с патентована от нея кука ..... и толкова...а до гаража накоманчетата мятат спринцовки.... нахвърлях им някакви бурени и боклуци ...ако не спрат да се събират там , ще сложа 20 бутилки в тревата , закопани до половина , след това ще ги счупя леко и после..... само през зимата ще се ходи там ..... :evil:
п.с давам и някой лев на общината - няма начин , и те трябва да си купуват мерцедеси :)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 26 юни 2007 20:16

mishu написа:При всички положения каското му е майката. Плащаш за да ти дреме.

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Сря 27 юни 2007 7:29

juve написа:Предлагам ви алтернативен вариант - гараж- (че) ..... моето го правих на почивки 2 месеца, сега пасатора си спи в него , постояно ми го боядисват с графити и драсканици и чат пат някоя клечка в катинара , която засега жена ми измъква с патентована от нея кука ..... и толкова...а до гаража накоманчетата мятат спринцовки.... нахвърлях им някакви бурени и боклуци ...ако не спрат да се събират там , ще сложа 20 бутилки в тревата , закопани до половина , след това ще ги счупя леко и после..... само през зимата ще се ходи там ..... :evil:
п.с давам и някой лев на общината - няма начин , и те трябва да си купуват мерцедеси :)

:да:

Потребителски аватар
Boqnskiq_Maistor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boqnskiq_Maistor » Сря 27 юни 2007 15:25

бахти гадовете! много ме е яд на такива - около 1 месец след като баща ми взе пасата надраскаха само левите стъкла. Пак добре че не беше с перманентен маркер

volf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот volf » Сря 27 юни 2007 18:51

Към 17h си взех количката от бояджиите.Ммммммммммммм много добре са го докарали /сив металик/ Капака е перфектен,а освен това без да им казвам са оправили и други дребни забележки.Без да броя парите,нервите,и неползване на колата 2дни.
Едва успях да се уредя,за платен паркинг на около 150м от къщи.Бре то било,като да кандидатсваш за място в детска градина.
Така,че за сега,ще съм защитен от НОЩНИТЕ ВАНДАЛИ.
А копеленцето дето ми е надраскало колицата-съм го пуснал за издирване в квартала.Аз съм търпелив и,ще почакам да ми падне в ръчичките.

Изразявам, съчувствие към всички попаднали в подобна ситуация,както и благодарност към колегите,за съветите.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 27 юни 2007 19:21

zdrash написа:
bobo7 написа:еми като се скрънцате за каско, нема да се оплаквате!

е каското кво те оправя - за нерви и 1 седмица без кола ( щото мойта като я одраха чаках толкова) не съм чул да плащат.
пък и копелето с ключа утре пак ще дере.
едно време ги пращаха да чукат павета ама сега.....

Aбсолютно - псевдо майсторите на застрахователите са по-опасни от тея лайнари с ключа. Още им сърбам попарата на такива псевдо майстори - дето клепят с боя Сикенс и гръцки лак!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”