Катинар....намерих колега за 40лв ще ми го премести.../работи в някаква фирма за японски климакси секънд хенд и каза че за труд 2 часа е грехота да се вземе над 50лв./
п.с. На тия дето местят за по 200 лв им пожелавам успех...
Преместване на климатик от едно на друго място?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Катинар....намерих колега за 40лв ще ми го премести.../работи в някаква фирма за японски климакси секънд хенд и каза че за труд 2 часа е грехота да се вземе над 50лв./
Добра цена си намерил

tatenceto Утре ще ти пратя на ЛС телефона му защото трябва да го питам той дали се заминава с това... знам че повече се занимава с поставяне и ако не се занимава той ще искам телефон на някой негов колега

ако се местят и двете тела е нормално да ти вземат 120-150 лв - като нов монтаж- замисли се
дори и само вътрешното ако се мести от една стая в друга пак си е разход на труд вртеме и материал (медните тръби и конднза ако са вкопани, или медните требе на ново да се сгъват може да се скинат и нови пак си трябват, кабели..)
не е като извади го - тури го - дай пари
тоз за 40 лв направо ти е баджанак сигурно- такава промоция
:):)
дори и само вътрешното ако се мести от една стая в друга пак си е разход на труд вртеме и материал (медните тръби и конднза ако са вкопани, или медните требе на ново да се сгъват може да се скинат и нови пак си трябват, кабели..)
не е като извади го - тури го - дай пари
тоз за 40 лв направо ти е баджанак сигурно- такава промоция

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря .чакам телефониoSViRePql написа:chefito написа:Катинар....намерих колега за 40лв ще ми го премести.../работи в някаква фирма за японски климакси секънд хенд и каза че за труд 2 часа е грехота да се вземе над 50лв./
Добра цена си намерилГоворих с моя човек и каза че цените варират от 70 до 90лв (говоря за София).
tatenceto Утре ще ти пратя на ЛС телефона му защото трябва да го питам той дали се заминава с това... знам че повече се занимава с поставяне и ако не се занимава той ще искам телефон на някой негов колега
-
- Автомобил:
- Двигател:
За 40 лева не можеш да си платиш само материалите. Тоя да не бачка за мерси ...
Представям си кви монтажи прави за тия пари с чука и теслата...
А или ще премества и старите дюбели със се стойките и напуканите тампони от слънцето ако има вобще такива, а тръбите ще ги рециклира?
Всеки стана специлист вече то ясно с приказката за бакшишите... 

Ми да що и хората са спецялисти и чакат да им дойде лай...ото до ... За това ще чакат че и 20 дни са им малко.pike написа:А някой сети ли се че в момента за каквато и да е услуга от този тип се чака поне 15 дни.Нещо повече-не става по-бързо нито с "рушвет",нито с двойно заплащане-интересно!!!Мой приятел монтажник е казал на жена си да изчака 20 дни да я включи в графика за климатика им у тях!!!!!

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”