Преместване на климатик от едно на друго място?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 27 юни 2007 21:46

Катинар....намерих колега за 40лв ще ми го премести.../работи в някаква фирма за японски климакси секънд хенд и каза че за труд 2 часа е грехота да се вземе над 50лв./

п.с. На тия дето местят за по 200 лв им пожелавам успех...

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 28 юни 2007 7:52

chefito написа:Катинар....намерих колега за 40лв ще ми го премести.../работи в някаква фирма за японски климакси секънд хенд и каза че за труд 2 часа е грехота да се вземе над 50лв./

аз пък бих им казал да ходят да се снимат......

Потребителски аватар
pike
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pike » Чет 28 юни 2007 10:13

А някой сети ли се че в момента за каквато и да е услуга от този тип се чака поне 15 дни.Нещо повече-не става по-бързо нито с "рушвет",нито с двойно заплащане-интересно!!!Мой приятел монтажник е казал на жена си да изчака 20 дни да я включи в графика за климатика им у тях!!!!!

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 28 юни 2007 10:37

chefito написа:Катинар....намерих колега за 40лв ще ми го премести.../работи в някаква фирма за японски климакси секънд хенд и каза че за труд 2 часа е грехота да се вземе над 50лв./

Добра цена си намерил ;) Говорих с моя човек и каза че цените варират от 70 до 90лв (говоря за София).

tatenceto Утре ще ти пратя на ЛС телефона му защото трябва да го питам той дали се заминава с това... знам че повече се занимава с поставяне и ако не се занимава той ще искам телефон на някой негов колега ;)

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Чет 28 юни 2007 13:08

На мен ми взеха 350 кинта миналата година за експресна поръчка за два климатика. :oops:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 28 юни 2007 13:17

ако се местят и двете тела е нормално да ти вземат 120-150 лв - като нов монтаж- замисли се
дори и само вътрешното ако се мести от една стая в друга пак си е разход на труд вртеме и материал (медните тръби и конднза ако са вкопани, или медните требе на ново да се сгъват може да се скинат и нови пак си трябват, кабели..)
не е като извади го - тури го - дай пари

тоз за 40 лв направо ти е баджанак сигурно- такава промоция :):):)

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Чет 28 юни 2007 18:14

oSViRePql написа:

Добра цена си намерил ;) Говорих с моя човек и каза че цените варират от 70 до 90лв (говоря за София).

tatenceto Утре ще ти пратя на ЛС телефона му защото трябва да го питам той дали се заминава с това... знам че повече се занимава с поставяне и ако не се занимава той ще искам телефон на някой негов колега ;)
благодаря .чакам телефони

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 28 юни 2007 18:26

One написа:тоз за 40 лв направо ти е баджанак сигурно- такава промоция :):):)

:beer

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 28 юни 2007 21:54

За 40 лева не можеш да си платиш само материалите. Тоя да не бачка за мерси ... :shock :shock :shock Представям си кви монтажи прави за тия пари с чука и теслата... :lol: :lol: :lol: А или ще премества и старите дюбели със се стойките и напуканите тампони от слънцето ако има вобще такива, а тръбите ще ги рециклира? :shock :shock :shock Всеки стана специлист вече то ясно с приказката за бакшишите...
pike написа:А някой сети ли се че в момента за каквато и да е услуга от този тип се чака поне 15 дни.Нещо повече-не става по-бързо нито с "рушвет",нито с двойно заплащане-интересно!!!Мой приятел монтажник е казал на жена си да изчака 20 дни да я включи в графика за климатика им у тях!!!!!
Ми да що и хората са спецялисти и чакат да им дойде лай...ото до ... За това ще чакат че и 20 дни са им малко. :twisted:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Чет 28 юни 2007 22:04

И аз се интересувам от преместването, но освен него имам и друг проблем - перката на външното тяло е със счупени върхове (май от заледяване) и се сещате за какво тракане става на въпрос :evil: Дали може да се намери и колко струва една перка - климатика е Osaka от големите?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”