Тва щот е Пассат ли, щот е '91 ли или щот е червен?!?
как да разбера какво ми е купето?
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Другарки и другари,
всеки нормално мислещ човек ще се досети, че от 17 символа от, които първите 6 са къде е произведен VW. следват вида на купето и серийният номер на рамата.
НЯМА НИКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ да се зашифроват всички екстри с, които автомобила е излязъл от завода.
за тази цел има бяла хартиена квадратна лепенка в багажника и върху сервизната книжка на колата.
на която са написани много букви и цифри.
всички тези неща са кодове за окомплектовката на автомобила.
разшифроване на тези кодове може да направите ето ТУК
на същото място има и чудесен VIN декодер
всеки нормално мислещ човек ще се досети, че от 17 символа от, които първите 6 са къде е произведен VW. следват вида на купето и серийният номер на рамата.
НЯМА НИКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ да се зашифроват всички екстри с, които автомобила е излязъл от завода.
за тази цел има бяла хартиена квадратна лепенка в багажника и върху сервизната книжка на колата.
на която са написани много букви и цифри.
всички тези неща са кодове за окомплектовката на автомобила.
разшифроване на тези кодове може да направите ето ТУК
на същото място има и чудесен VIN декодер
Последна промяна от golfer на Сря 27 юни 2007 23:19, променено общо 1 път.
100% има база данни този сайт......пробвах нагоре и надолу на моя номер и излизат съвсем различни полота (класик или вариант) с различни мотори и екстри.....освен всичко това позна и точния модел на джантите ми и цолажа.....е има някоя друга глупост, като например ми излиза че имам ESP:).....но позна че имам халогени, бели мигачи, климатик, ел. огледала с подгряване, ел. фарове, надпис TDI отзад, цвят отвътре и отвън, че имам 6 тонколони, че заводски излиза без стерео......та мисълта ми е, че тези данни за взети отнякъде и сега излизат само готови разултати
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не знам дали е буклук ромънската шитня ...ама позна абсолютно де що имам в колата ....
позна какво беше радиото, къде е анатената, цвета ....броя на стабилизиращите щанги, броя на въздушните възглавници, броя на тонколоните... пизна че съм с програмируемо 99 реле на чистачките.... позна че съм без термотроник.... позна че съм със 60 амперов алтернатор и без халогени ...няма такава сеч ..... позна че са ми били бели блендите и мигачите отпреде.... и че нямам отзаде за главите възглавници ...

позна какво беше радиото, къде е анатената, цвета ....броя на стабилизиращите щанги, броя на въздушните възглавници, броя на тонколоните... пизна че съм с програмируемо 99 реле на чистачките.... позна че съм без термотроник.... позна че съм със 60 амперов алтернатор и без халогени ...няма такава сеч ..... позна че са ми били бели блендите и мигачите отпреде.... и че нямам отзаде за главите възглавници ...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:не знам дали е буклук ромънската шитня ...ама позна абсолютно де що имам в колата ....
![]()
![]()
![]()

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”