OuT-OF-CoNtRoL написа:Гледай сега пич аз Remote Administrator 2.2 ползвам тука в работата от как се помня защото съм подръжка на една голяма фирма с м,ного клонове из страната , работата с ремоута е лесна, въпроса е доставчика към който си да е пренасочил всички портове към даденото ИП ако е вътрешно , ако е външно то няма лимит на портовете и няма да имаш проблем , спираш си уиндоуския Firewall и цепиш мрака !!! Ако компютъра ти в работата е с вътрешно ИП и минава презь рутер който случайно е на сървър , трябва да настроиш пак портовете на рутера!
При настроени вече портове , да нямаш проблеми с тях и ЗАДЪЛЖЕ изключен Firewall или поне настроен така че да позволява от определен порт да се влиза , остава само да си създадеш Компютрите и летиш . Ако както казах по-горе компютъра тио в офиса минава през Рутер , създаваш един компютър с ИП-то на рутера (сиреч сървъра) и едно компютърче с ИП-то на твоето ПЦ , към което има опция през кой компютър да се свържеш , там задаваш да е през сървъра и вече си готов , като се конектнеш че иска ИП-то парола да зададеш за да минеш през сървъра и после парола и за твоето ПЦ . Забравих да кажа че и на сървъра трябва да име Ремоут администратор![]()
Знам че е малко объркано , но направиш ли го веднъж после ще ти е супер елементарно !УСПЕХ ти желая
ааа и ако ти е някакво супер спешно и важно може да ми се обадиш 0886661160 или да ми пишеш на ЛС чеее така в едно писмо виждам малко объркано съм го написал , мааа това е принципа горе доло
Благодаря ти за отговора но нека аз ти обесня как санещата при мен а ти давай стъпка по стъпка
На работа Комп който играе роля на сървър има локално ip 192.168.xxx.xxx има и IP 5.180.xxx.xxx дадено от хамачито и още едно откъде дойде незнам 10.100.ххх.ххх всичко това го виждам като включа radmin server и сложа мишока на иконката появила се на толбара.Тук не сам с реално IPОтивам в кащи стартирам radmin viewer написвам ip канект и нц така пробвах с всичките ip-та .Навсякаде всичко е стартирано стените са изключени и не ще
P.s служебната мрежа минава през суич както и интернета