МАРШРУТ ШУМЕН - КАРЛОВО

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 28 юни 2007 19:41

joro_kem написа:предстои ми да пътувам от пловдив до разград (през котел), а оттам до варна. ша докладвам за "пътната обстановка", само да се добера до компютър!

Аз мога да ти я кажа още сега, ако искаш :wink:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 28 юни 2007 19:44

ако искаш, може и на място да обсъдим темата :D :beer

п.п. имах предвид на твой терен - все пак оттам ще мина :!:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 28 юни 2007 19:57

колега, да не се притесни, пошегувах се! отдавна не съм пътувал по този маршрут и ще ми е много любопитно да открия разликите от едно време...

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Чет 28 юни 2007 22:30

Котелския проход доколкото знам е изцяло с нов асфалт и е супер.. Търговище-Шумен правиха пътя и незнам до къде са стигнали, а магистралата Шумен- Варна си е магистрала, Шуменския участък е по зле .. ако нямаш морска болест, може и да хванеш :)

Потребителски аватар
threeseries
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот threeseries » Пет 29 юни 2007 13:25

През котленския проход пътя е супер минах преди 4 дена нов асвалт няма дупки просто си пей, на отиване минах прерз ришкия яамите са запълнени дупки нема, така че не се чуди хващай Шумен - Търговище - Омуртаг - Котел - Петолъчката - подбалкански път. Няма да збъркаш. Успехи. като се върнеш ще разказваш.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 29 юни 2007 14:26

gr_kanev написа:Точно по този маршрут (Стара Загора - Варна) пътувах наскоро. Избрах да мина през Нова Загора, Сливен, Петолъчката, Карнобат, Айтос (не по магистралата !), Дългопол, Провадия, магистралата до Варна. Пътувах събота сутринта и почти нямаше движение до Айтос, оттам нататък е ясно. Повече информация за Айтоския проход има в темата, където съветвахме BECK0 откъде да мине за Сл. Бряг. Другия вариант е от Петолъчката да хванеш Котленския проход (Котел - Омуртаг - Търговище - Шумен - оттам само магистрала до Варна). Лошия участък е от Омуртаг до Шумен.
Ришки е добър (приятен), но ако са оправили огромните ями. Иначе и на камион може да огънеш джантата !
Ако минаваш през Търговище и имаш време, се обади.

Благодаря ти човече за инфото... Ще мина през Айтоския, че не ми се кара в лудницата. Ще се обадя да черпя по-бира, ако минавам през Търговище.... :beer

Върни се в “Пътеводител”