Кажете сега, кой какво тренира, как подържа форма през лятото и другите сезони.. Май не съм засичал подобна тема. Ако искате може да качите и ваши снимки, незнам дали има тема със снимки на форумците.
Аз тренирам по принцип Спортно Ориентиране. В последната година подържам форма с фитнес, ходя да плувам от време на време... и тичам. Сега лятото предимно на лостовете и плуване.
Спорта - Подържате ли форма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм човекът с, може би, най-много сменени и опитани спортове
Тренирала съм баскетбол, волейбол, плуване, тенис, бягане, салса и фитнес, по едно време кикбокс исках да тренирам
ама баща ми ме разубеди/вразуми... . Тенисът ми е най-любим, ама няма зимен корт тука
Само за лятото не си заслужава, щото губиш форма. Та сега съм си купила велоергометър и вкъщи хем някое филмче цъквам, хем в това време върша полезна работа 

Тренирала съм баскетбол, волейбол, плуване, тенис, бягане, салса и фитнес, по едно време кикбокс исках да тренирам

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Тренирам...постоянно...и предимно мъжествени спортове - шах, табла, карти
Наскоро отказах тениса на маса щот мнооого тичане дееба....
А е тоя ми е любимият спорт: (на снимката съм с двама "изтъкнати" спортисти....
P.S. Това е от кръжока по ръчна бродерия (в четвъртък). Хората са весели щот току що са завършили салфетки на панама за рождения ден на бабите си....

А е тоя ми е любимият спорт: (на снимката съм с двама "изтъкнати" спортисти....

P.S. Това е от кръжока по ръчна бродерия (в четвъртък). Хората са весели щот току що са завършили салфетки на панама за рождения ден на бабите си....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”